hani_amir مدیر عضویت: 1397/12/12 تعداد پست: 1685 عنوان نمیدونم باردارم یا ن.؟ | مشاهده متن کامل بحث + 3120 بازدید | 279 پست امروز چهار روزه از پریودی گذشته و نشدم کمردرد خفیف دارم ولی سینه درد یکم بیشتر امید داشته باشم یا ن 😔 برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم :) ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡ ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆ 1402/08/03 | 06:04 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hani_amir مدیر استارتر عضویت: 1397/12/12 تعداد پست: 1685 من همچنان بی بی هاله داره فقط😅😅ینی همون اول هاله بعد خشک شدن پر رنگ تر میشه چه علائمی داری؟ برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم :) ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡ ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆
مهسا۱۳۷۶ عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 2211 چه علائمی داری؟ علائم فقط درد سینه ک منو اونو حساب نمیکنم اصن چون همیشه دارم😂میگم ی سینم ترشح داره یکم چکاب کاملم شدم مشکلی ندارم ممکنه بخاطر اون بی بی هاله بزنه؟؟راستی چیشد رفتی آز🤩
hani_amir مدیر استارتر عضویت: 1397/12/12 تعداد پست: 1685 هاله داره بازم😍 برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم :) ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡ ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆
مهسا۱۳۷۶ عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 2211 هاله داره بازم😍 فک نمیکنم باردار باشم آخه اگر میبود تا الان باید پر رنگ میشد دیگه ن؟؟از ۴روز مونده ب پری هاله زده فقط تا امروز ک موعدمه وازم هاله
hani_amir مدیر استارتر عضویت: 1397/12/12 تعداد پست: 1685 علائم فقط درد سینه ک منو اونو حساب نمیکنم اصن چون همیشه دارم😂 میگم ی سینم ترشح داره یکم چکاب کاملم ... نمیدونم ولی اگه سینت ترشح داره حتما خیره پسن فعلا نرفتم میخوام یکم بگذره تا بتا بره بالا استرس بتا کم نکشم😅 برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم :) ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡ ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆
hani_amir مدیر استارتر عضویت: 1397/12/12 تعداد پست: 1685 فک نمیکنم باردار باشم آخه اگر میبود تا الان باید پر رنگ میشد دیگه ن؟؟از ۴روز مونده ب پری هاله زده فق ... ان شاالله هرچی خیره🤍 برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم :) ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡ ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆
مهسا۱۳۷۶ عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 2211 نمیدونم ولی اگه سینت ترشح داره حتما خیره پس ن فعلا نرفتم میخوام یکم بگذره تا بتا بره بالا است ... بنظرت دیگه بی بی چک بگیرم😂😂😂بی بی هام تموم شدحساب کردم تا الان ۱۵۰پول بی بی دادم🤐🤣🤣🤣🤣
بیداررری عضویت: 1401/06/04 تعداد پست: 11281 آره برا من مثبت شد، بتا دادم همون روز ۴۵ شد، الان پنج سالشه🥰 خدارو شکر گلم برات خوشحالم ان شاءالله همیشه سلامت و شاد باشه نینی کوچولوت گذشتم از گذشته ای ک گذششت
hani_amir مدیر استارتر عضویت: 1397/12/12 تعداد پست: 1685 مهسا بزار بگذره بعد بیبی بخر بزن تا الان ۲۱تا خریدی ۱۵۰÷۲٠=۲۱ الکی نخر بزار بگذره از پریودت بعد ان شاالله که خیره😍🤍 برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم :) ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡ ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆