2777
2789
عنوان

کیس ازدواج

180 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها وقتتون بخیر 

یه سوال داشتم

دوستم دوتا کیس ازدواج براش اومده و از شما کمک میخوایم که نظر بدید

شخص اول:مهندس برق،دانشجوی پزشکی ( سال بعد فارغ التحصیل میشه)،بسیار خوش اخلاق و مهربان،اهل کمک به دیگران ،راستگو و از لحاظ ظاهر:بور،چشم های سبز رنگ و در کل خوش چهره

شخص دوم:نظامی بازنشسته و وکیل،یخورده تپل،خوش اخلاق اما دارای خورده شیشه(یعنی ادم صاف و ساده ای نیست)،قبلا جدا شده و ۱۰ سال با اون خانم زندگی کرده،۱۷ سال بزرگتر از دوستمه،یخورده از لحاظ فرهنگ و کلاس پایین و از لحاظ ظاهر: یکم تپل،چشم های سبز،پیره یکم چون دوستم۲۳ سالشه و اقا ۴۰ و اینکه یک پراید داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو دیگه خوشگلم

مورد اول خیلی بهتره با اینکه من ازدواج با پزشک رو ترجیح نمیدم 

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

سلام

نمیشه از دور نظر داد و خب باید دید کدوم کیس برای دوست شما مناسبتره، سن و ظاهر دوستتون؟ موقعیت خودش و سطح خانوادش؟ سطح سواد و سطح درآمد دوستتون(اگر شاغله)؟ 

همه این ها ملاک برای مقایسه قرار میگیره

اما اگر بخوایم باتوجه به گفته هاتون صحبت کنیم مورد اول نرمال تر بنظر میرسه.

والا شرایطش اوکیه دوستم فقط چون خوشش اومده از مورد دو

نمیدونم والا هر جور حساب میکنم مورد دوم ویژگی مثبتی نداره

قابل مقایسه نیستن

واقعا میخواد به دوستاش بگه شوهرم بازنشسته هس؟

یه روزی میرسه، حال منم خوب باشه 💫
نمیدونم والا هر جور حساب میکنم مورد دوم ویژگی مثبتی نداره قابل مقایسه نیستن واقعا میخواد به دوستاش ...

اره خب 

عقل در سر نباشد جان در عذاب است

بخدا مورد اول اونقدر ماهه که همه دوستش دارن

اره خب  عقل در سر نباشد جان در عذاب است بخدا مورد اول اونقدر ماهه که همه دوستش دارن

احتمالا خوشی زده زیر دلش 🤔

تا مجرد دکتر هست؛ چرا مطلقه بازنشسته؟

تازه وکیل ها هم خیلی کم پیش میاد پولشون حلال باشه 😓

یه روزی میرسه، حال منم خوب باشه 💫

اگه خورده شیشه داره چرا می خواد قبول کنه..به علاوه که ۱۷ سال بزرگتر..چند سال دیگه زنده می مونه مگه...دوستت تنها می شه..

مورد اول خیلی بهتره فقط شغل نداره که اگه ادم زرنگی هست و تنبل نیست پس شغلم پیدا می کنه

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز