2789
عنوان

شیر مادر

93 بازدید | 5 پست

دختر من کلا شیر خشکیه الان ۲ ماه و ۱۱ روزشه از روز اول سینه رو نگرفت و بالا اورد شیر منو منم‌دیگه ندادمش امشب بعد ۲ ماه سینمو در اوردم بش دادم گفتم شیرم خشک شده الکی مک بزنه برا خودش یه‌ک دیدم شیر دارم میترسم الان شیرم خراب شده باشه دخترم چیزیش نشه

دعا کنید من و همه منتظرا مامان بشیم 🤱🏼🙏😍خداروشکر ک معجزتو نشونم دادی بالاخره 😍❤️دوباره مادر شدم خدایا خیلی شکرت😍برای بار دوم منو مادر کردی🥰

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ن نگران نباش، چیزی نمیشه سعی کن دوتاش، رو بهش، بدی منم هفته پیش زایمان کردم ولی چون سزارین بود به بچه شیر خوشک دادن منم شیرم کمه ولی روزا مال خودم رو میدم شبا هم شیر خشک میدم 

سکوت سرشار از ناگفته هاست

چه خوب بده بخوره شیرتو بنده ی  خدا

شیر خشک چیه

_الو مامان جونم سلام خوبی؟                                          _سلام مادر خوبم.                                                              _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)

میخوای شیرت زیاد شه باید زیاد بخوری 

خیلی زیاد😊

_الو مامان جونم سلام خوبی؟                                          _سلام مادر خوبم.                                                              _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)