2777
2789
عنوان

چسب موش کتابی

2411 بازدید | 19 پست

خانما چسپ موش کتابی گرفتم می‌خوام استفاده کنم اما دو دلم نمیدونم اصلا نمی‌خوام وقتی موش گیر میوفته صدای جیغ شو بشنوم یا بعضی ها میگن با چسب دردناک میمیرن چیکار کنم من یه روز سم استفاده کردم موش مرد از لحاظ روانی خیلی بهم ریختم همش دلم میخواست گریه کنم از یه طرفی شبا تو آشپزخونه خیلی سر و صداست انگار دارن همه چی رو میخورن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه گفتن یه مدل هست که وقتی گیر میوفته میتونی آزاد شون کنی به همین خاطر گرفتم

چه خوب پس همونو استفاده کن یه مدل تله موشم هست غذا میزاری میرن داخل درش بسته میشه

اگر شبانگاه کسی را در حال گناه دیدی صبح به چشم گناهکار به او نگاه مکن شاید سحر توبه کرده و تو ندانی

آسیب زدن ب حیوونا درست نیست چون حق زندگی دارن

اما خب تا وقتی ک ضرری نرسه ب ما

گلم اونا همه چیز رو کثیف میکنن🥲 پتو و کاغذا رو میجون و مدارکو نابود میکنن ، کابینتا رو گند میزنن.. باید هدایت بشن بیرون

حالا دردناک نباشه چ بهتر(مثلا در رو باز بزار دنبالش کن یا پلاستیک بنداز دستت تو کنج گیرش بنداز)

منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..

چاره ای نیست دیگه. با باید تحملشون کنی یا از شرشون خلاص بشی. دیر بجنبی کل خونه ت رو می گیرن. زاد و و ...

همه ی خونه رو گرفتن دیگه نمی‌دونم چیکار کنم کاش یه چیزی بود که میزدم خودشون از خونه بیرون میرفتن

گفتن یه مدل هست که فقط گیر میوفته و میتونم آزادشون کنم ولی با خودم فکر کردم اگه از اونا نباشه چی اصل ...

شب بذار که صداشون رو نشنوی .صبح هم یکی دیگه برداره

در سرم جنگ های بسیاریست وتنها کشته اش منم.
آسیب زدن ب حیوونا درست نیست چون حق زندگی دارن اما خب تا وقتی ک ضرری نرسه ب ما گلم اونا همه چیز رو ...

انقدر همه ی درزا رو گرفتم که دیگه نمی‌دونم چیکار کنم از ترس دیوونه شدم یه روز داشت سیم فر رو میخورد 

همه ی خونه رو گرفتن دیگه نمی‌دونم چیکار کنم کاش یه چیزی بود که میزدم خودشون از خونه بیرون میرفتن

ببین یه دستگاهی هست که میگن امواجی می فرسته که موش و سوسک و اینا رو از خونه دور می کنه. نمی دونم دقیقا اسمش چیه، تو دیجیکالا دیده بودم. استفاده هم نکردم ولی یه سرچ بزنی تو گوگل بد نیست. شاید به کارت بیاد.

و این منم، زنی تنها در آستانه ی فصلی سرد🍁
ببین یه دستگاهی هست که میگن امواجی می فرسته که موش و سوسک و اینا رو از خونه دور می کنه. نمی دونم دقی ...

بله اسمش رو شنیدم ولی گفتن تو هر پریز باید یه دونه باشه فک کنم خیلی گرون باشن

بله اسمش رو شنیدم ولی گفتن تو هر پریز باید یه دونه باشه فک کنم خیلی گرون باشن

نمی دونم. چیز جالبیه ولی. نشد همون چسب موش رک استفاده کن وگرنه پشیمون میشی و خودت رو بخاطر دل نازکی ت سرزنش می کنی.

و این منم، زنی تنها در آستانه ی فصلی سرد🍁