2777
2789

سلام عزیزانـــــــــم

با یه دختری دوستم ک مامانش فوت شده تاحالا ندیده بودمش هیچــــوقت فقط عکسشو دیدم

یک شب به دلم بارید براش فاتحه بخونم بعداز اون فاتحه همش تو ذهنم بود باید براش قرآن بخونم و روز به روز بیشتر این فکر میومد تو ذهنــم منم مرتب واسش موقع‌هایی که بتونم یاسین و زیارت‌عاشـــورا و فاحته میخونم

متوجه شدم سرطان داشتن فوت شدن(نمیدونم چ سرطانی) اینم بگم نه بخاطر مریضیش نه دخترش که چیزی از مامانش میگه که من دلم بسوزه نه اصلا خودم خیلی دوسش دارم امــــا خودم خیلی دوسش دارم و هروقت بتونم براش یاسین یا فاتحه میخونم

حتی بعضی وقتا نگاعکسش میکنم یه دل سیر گریه میکنم و عکسش میبوسم

با بچـــش قطع‌رابطه کردم ب دلایلی امــا همش دلم میخواد بدونم خاکش کجاس برم سرخاکش دلم میخواد براش حلوا بدم یا برم مسجد براشادی روحش زیارت عاشورا یا نادعلی بدم 

یعنی کلا دوسش دارم حتی یکبار دخترش راجب مامانش چیزی نگفته ک مهربون بود یا چیزی ک من بخوام دلم بســــوزه

ممکنـــــه اونم از اون دنیا داره صدام میکنه ک براش قرآن بخوونم؟؟؟😭😭❤❤

اینم بگم دخترشم اصلا باهاش ارتباط خوبی نداشتم ک بگم چونکه دوسش داشتم مامانش هم دوس دارم 

نــــمی‌خوام از خودم تعریف کنم اما من اهل نمازم ممکنه خودش داره منو صدا میزنه؟خیلی عجیبه این حجم از علاقه حدود ۶ماهه همین حسو دارم نه یکی دو روزه ک بگم جو گیر شدم

خیلییییییی بهش علاقه دارم و افسوس میخورم زنده نیست شاید اگر بود خیلی خاله‌ی خوبی برام میشد و باهاش دردل میکردم

خودم در تعجب هستم که چرا اینهمه دوسش دارم؟؟؟؟؟؟دلیل این همه عشق و دوست داشتنی ک بهش دارم یعنی چی میتونه باشه؟

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممکنه عزیزم َشماوسیله ای باشید توااین دنیا بافاتحه وقران مشکلی ازاون بنده خداحل بشه پاداش خودتم محفوظ نزدخدا یه حدیث خوندم ازامام علی که میگه گذشتگان رایادکنید تاایندگان شمارایادکنند

دلیلشو نمیدونم ولی منم نسبت به یه دختری که تو تصادف فوت شد احساس علاقه میکنم. درحالیکه نه عکسشو دیدم نه میدونم اون دختر از چه خانواده‌ای بوده و نه تو زمان زنده بودنش میشناختمش. هیچی اصن. فقط یه بار قبرش رو تو آرامستان دیدم و نمیدونم چرا جذبش شدم و هروقت که اونجا میرفتم سر قبر اونم میرفتم آب میریختم و فاتحه میخوندم

ببخشیدا چرا جدیدا ادمای مذهبی که میبینم اینحوری خود ازاری میکنن؟ چرا همش به گریه و ناله‌مویه و بدبخت ...

عزیزم من مذهبی نیستم فقط به خداوند و اهل بیتش باور دارم و چادری و مذهبی ک شمــا فکرمیکنی نیستم و اصلا ت فکر ناله نیستم اتفاقا تیپ های جدید و مد هم میزنم

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

ممکنه عزیزم َشماوسیله ای باشید توااین دنیا بافاتحه وقران مشکلی ازاون بنده خداحل بشه پاداش خودتم محفو ...

عزیزدلمـــی باورت میشه تو فکر اجر خودم نیستم؟؟؟

ـفقط میخوام اون دنیا بهش سخت نگذره😭😭😭💔💔

من واسه امضات خوندم

دورت دستت دردنکنه فداتشم💕💕💕چقدرم ک بخاطر امضام تحت‌فشارم😭😢💔

عزیزدلمـــی باورت میشه تو فکر اجر خودم نیستم؟؟؟ ـفقط میخوام اون دنیا بهش سخت نگذره😭😭😭💔💔

من دختر۵ ساله م فوت شد قبر کناریش یه جوون که یکماه ازدواج کرده ایست قلبی کرده شنیدم که توباغ مشروب خورده واین اتفاق براش افتاده هروقت که سرمزاردخترم میرم خیلی دلم واسه اون جوون میسوزه وحسی که شمادارید منم دارم فاتحه میخونم همیشه دوستان وبستگانش میان سرمزار🖤 حس تون غیرطبیعی نیست

دورت دستت دردنکنه فداتشم💕💕💕چقدرم ک بخاطر امضام تحت‌فشارم😭😢💔

خواهش میکنم عزیزم توکلت بخداباشه انشالله مشکلت حل بشه میتونی ازمادردوستت بخوای اون دنیا براتون دعاکنه چون بخدانزدیکتره

من دختر۵ ساله م فوت شد قبر کناریش یه جوون که یکماه ازدواج کرده ایست قلبی کرده شنیدم که توباغ مشروب خ ...

خداخیرت بده جانــــدلم❤❤😍😍

خدا دختــــرگلت رو قرین رحمت الهـــی قرار بده الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم