2777
2789
عنوان

عقده ای 😐😐

220 بازدید | 8 پست

بچه ها مدرسه ی خواهرم امروز اومدن جاهاشونو عوض کردن ... چون اعذیت میکنن ... خودشون اومدن گفتن که تو این یک هفته کلاستون ساکت بوده و اروم و خوبین اما یک هو امروز اومدن جاهاشونو عوض کردن ... تحدیدم کردن که اگر بگردین سر جای خودتون انضباط صفر رد میکنیم ...

حالا موضوع چیه ؟ بغل دستی خواهرم یه دختر افسردهههههه ... که درسش به شدت ضعیفه ... برعکس بغل دستی قدیمیش و این دوتا باهم مشکلم دارن ... نمیتونه درس بخونه !! رفتن با مشاورش حرف زدن ... زنیکه اینقدر عقده ای بوده فقط با بدو بیراه از کلاس بیرونش کرده 😐 باید چیکار کنیم ؟ شاید کوچیک بیاد ولی بغل دستیش دوست صمیمیش بود !! میترسم این دختره روش تاثیر بزاره 

تحدید نه و تهدید 

اعذیت نه و اذیت

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تحدید نه و تهدید  اعذیت نه و اذیت

نمیدونم چرا غلط املایی خیلی زیاد تو نی نی سایت مخصوصا کلمه(مثلا) رو اکثرا مثلن مینویسن همش 

اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛ تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم وسهل مخرجهم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز