2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط و فقط تنوعش

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
دقیقا اینا معایبشه... همه رو کشیدم و میدونم

باور کن امسال خونه ای اومدم بقدری نفر قبلی کثیف بود که نگم برات.

آشپزخونه و کابینت ها روغن و چرک.درز سرامیک حموم کپک ، از دستشویی هم نگم برات.🤮🤮

تو عمرم اینجور خونه ندید بودم.دو روز با خواهرم تمییز میکردم و میشستیم.

مبالغه نمیکنما. 

اصلن میخواستم یه تایپیک بزنم که مستاجرها ی عزیز لطفن خونه رو قبل ازجابجایی تمییز کنید .

بخدا نفر بعدی دستشویی شور ما نیستن.

خدارو خوش نمیاد

۸ سال مجردی مستاجر بودم ، روانی شدم ، سرتا سر معایبه. 

فکر کن صاحبخونه داشتم اینقد هیز و کثیف بود زن و‌بچه اشو ول میکرد پشت در واحدم میخوابید ، وقتی سرکار میرفتم  کیلد انداخته بود تموم وسایل برقی خونه ام و داغون کرده بود حرومزاده چون دنبال رابطه بود  ، رفته بود لباس زیرهامو وارسی کرده بود ، نمیدونم چی بگم ، اینقد اذیتم کرد 

دقبقااااااا...تاژه متراژ خونه تو بزرگ میکنی.. هر سری دکوراسیون جدید..مدل  کابینت هاو کمد دیواری ...

االان با این گرونی طرف مستاجر روز به روز خونش کوچکتر و محل پایین‌تر می‌شه بزرگتر نمی‌شه

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
باور کن امسال خونه ای اومدم بقدری نفر قبلی کثیف بود که نگم برات. آشپزخونه و کابینت ها روغن و چرک.در ...

ببعضی مستاجرا واقعا کثیفن شکی درش نیست ولی صاحبخونه هم وقتی خونه رو می‌خواد اجاره بده باید تمیز کنه ما خودمون خونمونو مستاجر عوض میشه کارگر میاریم صبح تا شب برق میندازه بعد میدیم اجاره

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤

هروقت دلت گرفت خونتو میتونی عوض کنی و تنوعه 😁😁

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

هرخونه ای عشقت بکشه میری

اینطوری نیست به بودجه بستگی داره

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼