2777
2789
عنوان

امشب

108 بازدید | 8 پست

رفتم بیرون قرار اول با  پسره دعوام شد گوشیم تو  ماشینش موند تا رفتم دنبالش یکساعتی شد کل عکسا و فیلمامو و شمارام برداشته بود 😭😭😭😭

خیلی کتکم زد گوشیو محکم زد تو سرم

کشوندم زیر مشت و لگد، 

میخاس ازم پول بگیره ۵۰۰تومن

من از ساعت ۷ تا الان دنبال گوشیم بودم نمیداد بهم  جلو شهربازی هیشکیم نبود، ایقد التماسش کردم انگار ن انگار

نمیتونسم ب کسی هم بگم 

من میتونم هکش کنم پای ابروم وسطه توروخدا کمکم کنید ک عکس و فیلمام پاک شن؟؟؟  ایقد گریع کردم جونی برام نمونده دگه، روانی بود این پسر  خدا ازش نگذره

منو برده بود تو تاریکی هی کتکم میزد 

این کاربری دست ۳نفره، وقتی ج کامنت میدین در کنارش لایکم نکنید! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا نمیتونم باور کنم

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗خوشحال میشم به وبلاگم سربزنید* به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیم فقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیم زندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو یه روزی بلاخره روپوش پزشکیوو تنم میکنمم من مطمئنم🩺

چرا نمیتونم باور کنم

پول بهم میدی ک بخام بیام دروغ بگم 

اینم گیر بودم تاپیک زدم و گرن من کم حوصله تر ازین حرفام

این کاربری دست ۳نفره، وقتی ج کامنت میدین در کنارش لایکم نکنید!