2777
2789
احیانا اکنه یا جوش ناحیه فک و چانه ، بهم ریختگی پریود ، چاقی یا پرمویی بدن ندارید ؟

۴ ماهه که ۴ الی ۵ روز زودتر از موعد پربود میشم....شاید هم بخاطر اقدام هست...

پر مو هم که هستم....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیز دلم بابیت راهنماییت...حتما میرم آزمایش میدم و نشون پزشک میدم 

این آزمایشاتی ک گفتمو بده خدا کنه ک چیزی نباشه ولی اگ یهو کیست یا تنبلی بود بهم پیام بده چندتا پیج معتبر میشناسم بدون هیچ هزینه ایی میتونی اصلاح سبک کنی . چندین نفرم دیدم ک اصلاح سبک کردن باردارم شدن . تبلیغشونو نمیکنما😂چون خوددم چند ساله درگیر ریزش مو هستم دلیلشو پیدا نمیکنم دیگ از بس تحقیق اینا کردم در این مورد ی پا دکتر شدم 😂😂

این آزمایشاتی ک گفتمو بده خدا کنه ک چیزی نباشه ولی اگ یهو کیست یا تنبلی بود بهم پیام بده چندتا پیج م ...

آخی عزیزم...ان شاالله مشکلت برطرف بشه...

چشم حتما بهتون خبر میدم...شما در مورد قرص کلومیفن چیزی میدونین؟؟؟؟ یعنی ممکنه این ماه نتیجه بگیرم با مصرفش!

آخی عزیزم...ان شاالله مشکلت برطرف بشه... چشم حتما بهتون خبر میدم...شما در مورد قرص کلومیفن چیزی مید ...

ن ولا عزیزم نمیدونم . ولی شما آزمایشاتو بده هیچیم سر خود مصرف نکن تا جوابا بیاد .مشکلات داخلیت حل شه بدون قرصم باردار میشی حتما❤️