2777
2789
مرسی عزیزم...ممکنه از تنبلی تخمدان باشه؟؟؟؟  علائم تیروئید چیا هستن؟؟؟ ممکنه تیروئید داشته باش ...

اره عزیزم تیروییدم میتونه باشه کلا ببین هورمونا ب هم بریزه همه اینا رو هم تاثیر میزارن تیرویید ممکنه پرکار و کم کار بشه ک چاقی بیش از حد بدون اینکه زیاد غذا بخوری یا لاغری بیش از حد با اینکه زیاد میخوری یا ریزش موی شدید و اینا همش میتونه علائمش باشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره عزیزم تیروییدم میتونه باشه کلا ببین هورمونا ب هم بریزه همه اینا رو هم تاثیر میزارن تیرویید ممکنه ...

اره هرچقدر غذا میخورم وزن نمیگیرم...یا شاید من توهم میزنم..

ولی حتمااااا میرم پشت گوش نمیندازم

من موهام می‌ریخت حنا گذاشتم داخلش هم دوقاشق روغن زیتون ریختم سیاهدانه هم میشه یکی دو ساعتی موند بعد از اون  خیلی خیلی کم شده ریزش موهام میخام بازم بذارم روغن باعث میشه مو رنگ قرمز نگیره

برای قبولی دخترم ریحانه تو کنکور میشه دعاکنین🥰🥰
چون از لیزر هم نتیجه آنچنانی نمیگیرم با وجود ۱۲ جلسه 

پس حتما هورمونیه این آزمایشاتو بگو دکترحتما برات بنویسه چیزیم از قلم افتاده باشه بگو بنویسن برات
استروژن
تیرویید
پرولاکتین
تستسترون

Fsh _ Lh_ Amh_
Anti Tpo_b12 _
ویتامین D
کم خونی

ببین عزیز منم تو شروع فصل پاییز ریزش مو میگیرم معمولا تا آبان میکشه بعدش خوب میشه، شاید ریزشت فصلیه

من امسال اینطوری شدم عشقم...سه ماه هم هست که ۴ الی ۵ روز زودتر پری میشم....نمیدونم بخدا خودمم قاطی کردم..همه چیو بهم ربط میدم