2777
2789
عنوان

توده در سینه..

1479 بازدید | 14 پست

آخرای مرداد بود دیدم خون از سینم میاد رفتم دکتر و سونوگرافی دادم گفت یه توده خوش‌خیمه و زده بود توده اینتراداکتال هست و کلا ۷ میلی متره..

دکتره گفت چیزی نیست اما خب درد داشت و تقریبا یه ماه بعدش دوباره رفتم پیش یه دکتر دیگه سونوگرافیم رو نگاه کرد گفت چیز خطرناکی نیست برو پیش جراح رفتم پیش جراح اونم گفت چیز خطرناکی نیست اما باید درش بیاری چون اذیتت میکنه و ترشح داره گفت خیلی از دخترای جوون این توده رو دارن... یه بیمارستان رو معرفی کرد رفتم اونجا برام نوبت زد آخرای آبان که برم درش بیارم.. اما گفت شاید زودتر بهت زنگ بزنیم اما فعلا زنگ نزدن الان یه هفته‌ست باز خون میاد میگم بیاید بریم مطب خود دکتره همش مامان و بابام امروز و فردا میکنن 

خیلی میترسم...

میترسم بدتر بشه یا وفتی درش آوردن بگن چیز بدی بوده😭😭

این چند وقته همش استرس دارم😭

یه دکتر منو میخوان ببرن همش امروز و فردا میکنن من بمیرم قاتل خانوادمه:(

حالا فقط کافیه یکم سرفه کنن میرن پیش بهترین دکتر اونوقت منو چند ماهه هرچی میگم نمیبرن😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی زود درش بیار اصلا معطل نکن ترشحات داری و ممکنه پیشرفت کنه 

خب نوبت زده آخر آبان چیکار کنم..

بابامم که همش امروز و فردا میکنه میگم منو ببرید مطبش هی میگه باشه زنگ میزنم بعد شب میگه یادم رفت:(

اگ خوشخیمه جای نگرانی نیست منم توده خوش‌خیم دارم پارسال یکیشون رو جراحی کردم بزرگ بود اذیتم میکرد

گفت خوش‌خیمه و چیزی نیست دیگه نمیدونم..

مال من خیلی کوچیکه تو سونوگرافی به زور پیداش کردن:/

چجوری عمل کردین؟ به من گفتن باید با وکیوم درش بیارم

گفت خوش‌خیمه و چیزی نیست دیگه نمیدونم.. مال من خیلی کوچیکه تو سونوگرافی به زور پیداش کردن:/ چجوری ...

ن مال من بزرگ بود قسمت سطحی سینه‌م بود جلو آینه میدیدمش، بیمارستان جزاحی کردم برش و بخیه و اینا دوشبم بستری بودم

این جهان کوه است و فعل ما ندا
ن مال من بزرگ بود قسمت سطحی سینه‌م بود جلو آینه میدیدمش، بیمارستان جزاحی کردم برش و بخیه و اینا دوشب ...

اهاا مال من اصلا معلوم نیست گفتن سرپایی برام درش میارن 

درش آوردید دیگه توده جدیدی درنیومد؟

اهاا مال من اصلا معلوم نیست گفتن سرپایی برام درش میارن  درش آوردید دیگه توده جدیدی درنیومد؟

چرا کلا زیادن سمت راستم سه تا داره ک کوچیکن سمت چپم هفت تا داره اونام کوچیکن بجز اونی ک جراحی کردم اون فقط بزرگ بود، شش ماه ی بار سونو میدم برای پیگیری بقیه 

این جهان کوه است و فعل ما ندا
چرا کلا زیادن سمت راستم سه تا داره ک کوچیکن سمت چپم هفت تا داره اونام کوچیکن بجز اونی ک جراحی کردم ا ...

اهاا امیدوارم زود خوب بشین 

نمیدونم اینا دیگه چه بدبختین:/

منم داشتم توده هفت میلی که چون تو یکماه رشد کرد شد یک سانت دیگه گفتن عمل کن بفرستیم پاتولوژی خدا رو ...

خداروشکر 

منم تاالان دوبار سونوگرافی دادم اما تغییری نکرده اما چون خون میاد و درد داره گفت درش بیارم