2777
2789
عنوان

دزدی...

404 بازدید | 27 پست

سلام دوستان وقتتون بخیر من میخواستم راجب موضوعی که خواهرم باهام در میون گذاشته ازتون مشورت بگیرم.... 

پسر خواهرم کانال داره چمیدونم پروف و.... میزاره بعد واسه جذب فالور دزدکی بدون اینکه کسی بفهمه از حساب باباش پول کسر میکرده بعد پیام بانک رو پاک میکرده اونا متوجه نمیشدن... 

حالا خواهرم مچ بچه رو گرفته بنظرتون باید باهاش چطور رفتار کرد؟؟؟ ممکن واسه بعضیا پیش اومده باشه من دختر خودم اصلا گوشیشو گرفتم جمع کردم 

فالور میخریده بعد بالای 600 هزار ت پول داده یعنی کم کم پول خرج میکرده خواهرم رفته تو همراه بانک قسمت صورت حساب مبلغ های کسر شده رو دیده بعد فهمیده داستان از چه قراره همش 30 هزار ت و 20 ت همینجوری کسر کرده الان شده بالای 600

ضمنا پسر خواهرم 13 سالشه ما 13 سالمون بود.... 

من جای خواهرم بودم واقعا نمیدونم با این بچه چیکار میکردم حالا ازم پرسید بنظرتون باید باهاش چطور رفتار کرد؟ سنشون حساسه 

پدر، از وقتی که رفتی نویسنده شده ام! حرف هایم را با اشک روی گونه‌هایم مینویسم 🖤😭 01/8/23              دلبر مادر روحت شاد فرشته آسمونی من سانیا ٠١/١٢/٨🖤👣                                                                     این چه شمع است که خاموش نگردد هرگزمرگ مادر که فراموش نگردد هرگز  ٠١/١٢/١٧🖤🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دزدکی شارژ منتقل میکردم از گوشی بابام🤦‍♀️💔چند بار فهمید پیچوندم ولی حس میکنم فهمیده

وایی یه جور دزدی حساب میشه 

پدر، از وقتی که رفتی نویسنده شده ام! حرف هایم را با اشک روی گونه‌هایم مینویسم 🖤😭 01/8/23              دلبر مادر روحت شاد فرشته آسمونی من سانیا ٠١/١٢/٨🖤👣                                                                     این چه شمع است که خاموش نگردد هرگزمرگ مادر که فراموش نگردد هرگز  ٠١/١٢/١٧🖤🍃
من که یواشکی شارژ از حساب بابام بر میدارم😐

خوبه ماشالا کار همه اس😂 شارژ خوبه ولی اینا فراتر از شارژه

دوستانه بشینه اگ دعواکنه بازم کارهای یواشکی میکنه ومیترسه بیادبگه 

من واقعا مغزم قاط زده بعد شنیدنش

من پسر خالم برای بازیش میخواسته ببره سطح بالاتر  ۵ میلیون قایمکی از کارت مامان باباش کم میکنه ...

اووووف چه روزگاری شده 😐😐

رمز گوشی عوض کنن تا نتونه پیام پاک کنه و اینکه کارت هم قایم کنن 

منم پسرم از کارت باباش هله هوله میخرید هرموقع هم باباش میفهمید دعوا میشد هنوزم همونه🙁

نام کاربریم بزرگترین آرزومه مطمئنم انشالله بهش میرسم   معتقد به قانون جذب  برای آرامش دلم از ته دلتون دعا  کنید دوستای گلم