2777
2789
خب بگو مشکلت چیه تا بتونیم اینجا نظراتمون رو بگیم اونجا بیایم بعد مشکل تو بگی شاید اونجا تجربه ای در ...

خیلی زود عاشق میشم دیوونم کرده ۴ واحد درس با ی استادی دارم واقعا نمیتونم تحمل کنم نمیتونم رو درسم تمرکز کنم هرروز گریه می کنم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب بگو مشکلت چیه تا بتونیم اینجا نظراتمون رو بگیم اونجا بیایم بعد مشکل تو بگی شاید اونجا تجربه ای در ...

واقعا هم حس بد و هم حس خوبی به این استاد دارم میخوام حذفش کنم نمیتونم همش تو بلاتکلیفیم دیوونه شدم دیگه حوصله کسی رو ندارم

خیلی زود عاشق میشم دیوونم کرده ۴ واحد درس با ی استادی دارم واقعا نمیتونم تحمل کنم نمیتونم رو درسم تم ...

این عاشقی نیست هوس گلم

شاید چون از نظر محبت کم داشتی اینجوری هستی 

به خودت بیشتر محبت کن و به خانوادت با محبت رفتار کن 

مثلا برو بغلشون کن پدر یا مادر یا خواهر و برادر یا از اونا بخان بغلت کنن 

سعی کن با خدا رفیق بشی 

محبت خدارو تو دلت زنده کن 

کمکم مشکلت تا حدی حل میشه یا شایدم کلا حل شد

این عاشقی نیست هوس گلم شاید چون از نظر محبت کم داشتی اینجوری هستی  به خودت بیشتر محبت کن و به ...

خوب من میخوام این مسئله کلا حل بشه استادش خیلی خوشتیپ و قشنگه نمیتونم تحملش کنم خیلیم محبت داره استادش ۶ روز بخاطر اینکه کینه ازش ی دل گرفتم پاپام کبود شده بود افسردگی گرفتم 

خوب من میخوام این مسئله کلا حل بشه استادش خیلی خوشتیپ و قشنگه نمیتونم تحملش کنم خیلیم محبت داره استا ...

سعی کن هر وقت فکرش اومد تو ذهنت با یک چیزه دیگه ای بهش علاقه داری حالا چه خوراکی یا غذا یا فیلم تو ذهنت تعویضش کنی و راه هایی که اون بالا هم گفتم انجام بده 

چندسالته؟

استادم خودش ی پا مشاوره است ولی اگه بهش بگم ممکنه خیلی سرد رفتار کنه 

اگه تونستی با یک مشاور یا روانشناسی صحبت کن شاید بتونن بهتر کمکت کنن

با مادر یا پدر با کسی که با تجربه تره و بزرگتر هم‌هست مشکل تو بگو شاید بتونن کمکت کنن

سعی کن هر وقت فکرش اومد تو ذهنت با یک چیزه دیگه ای بهش علاقه داری حالا چه خوراکی یا غذا یا فیلم تو ذ ...

بخدا خسته شدم از همه چی خسته شدم ۱ سال سختی کشیدم خودمو ساختم بعد دوباره الان ب پله اول برگشتم