2777
2789
عنوان

بچم هیچی نمیخوره🤕

83 بازدید | 9 پست

یعنی انقد دنبالش میدوم تا دوتا قاشق بخوره خسته شدم

پسرم همه زندگیمه لطفا برای سلامتیش عاقبت بخیرش و خوش‌بختیش صلوات می‌فرستید؟ جز پسرم کسی رو ندارم‌ هر کس فرستاد بگه منم بفرستم براش

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چندسالشه؟ 

دختر منم بعضی وقتا خوب غذا میخوره. بعضی وقتا هم شیطونی و بازی میکنه هی باید برم دنبالش غذا بزارم توی دهنش

2 سال ونیمه هس

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
چندسالشه؟  دختر منم بعضی وقتا خوب غذا میخوره. بعضی وقتا هم شیطونی و بازی میکنه هی باید برم دنب ...

یک سالونیمه

پسرم همه زندگیمه لطفا برای سلامتیش عاقبت بخیرش و خوش‌بختیش صلوات می‌فرستید؟ جز پسرم کسی رو ندارم‌ هر کس فرستاد بگه منم بفرستم براش
چند سالشه منم ۴سالش ه همش دنبالشم

یک سالو نیم 

قد و وزن  چطوره ؟ زینک دادی تا حالا؟

خب ب طبع غذا نخوری رشدتت هم کم میشه زینک هم دادم تاثیری نداشت

یک سالونیمه

جلوی تلویزیون چی؟ 

بچه دوم منم 15 ماهشه و باید به زور غذا بزارم توی دهنش

وقتی میخام بهش غذابدم تلویزیون روشن میکنم، حواسش که به اون هس غذا که میبرم سمت دهنش خودش دهنشو باز میکنه😁

شما هم اینجوری یه امتحان بکن

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو»