2777
2789
عنوان

خواهرم کتکم زد

801 بازدید | 16 پست

تایپکای قبلیمو ببینید متوجه میشید بخدا از ساعت 2و نیم که رسیدم دیدم خوابه به ابجیمم غذا نداده بود حتیچاییم دم نکرده بود منم برای خودمو خواهرم نیمرو درست کردم یدونه ماهیتابه و بزر و کوچیک بود با دوتا بشقاب و...  منم یادم رفته بود بشورم کار اشپزخونه رو تموم کردم اومدم پذیرایی جارو برقی بکشم یادم افتاد ظرفا بع خواهرم گفتم برو ظرفا رو بشور کارمون زودتر تموم شه درس بخونیم بعد شروع کرد این همه وقته اومدی خوردین ظرفاتونو میخواین من بشورم یابو و.....  منم گفتم نشور بعد گفت هرکی میخوره خودشم ظرفشو بشوره منم گفتم من غذا درست میکنم پس توام نخور بعد برگشت گفت گوه میخوری هم میخورم هم میخوابم توام سگی نیستی بهم چیزی بگی منم گفتم برو تو اتاق سرتو بکن تو کوشیت خوردن خوابیدن کار خره بعد هجوم اورد سمتم دستمالو بده بهم منم داشتم هم دستمال میکشیدم هم جارو میکردم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم ندادم باز شروع کرد با جزغ و داد رفت ظرفارو بشور منم رفتم گفتم دست نزن گفت گوه نخور ذاتت گوهه خودت گوهی خلاصه با ناخوناش دستمو چنگ زده منم وسطش جیغ میزد گفتم نکن روانی 

(مامانم قهر کرده بو. رفته بود تونه مامان بزرگم)  زنگ زده به مامان بزرگم گفته من بهش گفتم ترشیده 

استارتر مامانت قهر کرده پدرت تنبیه بشه بچه هاش عذاب میکشن به مادرت زنگ بزن بیاد

خواهرم زنگ زده به مامانم گفته من بهش گفتم ترشیده ولی بخدا بقران من نگفتم مامانمم زنگ زد با من دعوا کرد حالا من شدم مقصر