2777
2789
عنوان

سوال دارم میشه راهنمایی کنین

70 بازدید | 13 پست

سلام اول اینکه بگم من یه سال اقدام بودم ولی زخم رحم داشتم و باردار نمیشدم اردیبهشت ب لطف خدا یهویی حامله شدم ولی خب قسمت نبود و تو شش هفته بخاطر توقف رشد مجبور ب کورتاژ شدم دکترم گفت دوماه بعد میتونی اقدام کنی و الان دوماه بیشتره ک تو اقدامم و دوس دارم ایندفعه زود نتیجه بگیرم پاپ اسمیر دادم خوب بود ازمایش اسپرم شوهرمم خوبه و مشکلی نیست 

الان میخام بدونم چه کسایی میرن و عکس رنگی میگیرن اینکار و خودتون انجام میدید یا ب صلاح دید پزشکتون؟ 

و یه چیز دیگه درباره ویتاگنوس میخام بدونم کسایی ک مصرف کردین راضی بودین؟ لازمه ب دکترم بگم یا خودم میتونم شروع کنم راستش خیلی میترسم ک عوارض داشته باشه و دوباره یه مشکل دیگه پیش بیاد بچه ندارم و 21 سالمه 

خدایا حتی تو بدترین شرایط شکرت ❤
عزیزم زخم دهانه رحم مانع بارداری میشه؟

ن من با زخم باردار شدم ولی هم خیلی زیاد طول کشید تقریبا یه سال هم اگه درمان کنید بعد اقدام کنین بهتره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ویتاگنوس طبع گرمی داره من میخوردم و خونریزی رو زیاد کرده بود چون باعث میشه رحم گرم شه من دیگ ادامه ندادم چون تلخ بود ولی میگن خوبه

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما           اگر خالص شوی بااو صدایت میکند حتما..
ویتاگنوس طبع گرمی داره من میخوردم و خونریزی رو زیاد کرده بود چون باعث میشه رحم گرم شه من دیگ ادامه ن ...

خب تلخیش ک از قرصم میشه استفاده کرد بعد تو پریود شنیدم بعضیا میگن اگ خونریزی زیاد شد متونین قط کنین

شما براچی میخوردین؟  

ن من با زخم باردار شدم ولی هم خیلی زیاد طول کشید تقریبا یه سال هم اگه درمان کنید بعد اقدام کنین بهتر ...

من پاپ اسمیر دادم گفت یه زخم کوچولو داری زیاد مهم نیست من تنبلی دارم و شوهرمم ضعیفه یکم ۴ساله اقدامم نکنه به خاطر اونه نمیشم

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما           اگر خالص شوی بااو صدایت میکند حتما..
خب تلخیش ک از قرصم میشه استفاده کرد بعد تو پریود شنیدم بعضیا میگن اگ خونریزی زیاد شد متونین قط کنین ...

بهتره از روز۵ پریود مصرف کنی عزیزم من به خاطر اینکه یه وقت رو پرولاکتینم اثر نزاره قطعش کردم قبلش با دکترت مشورت کن

من پاپ اسمیر دادم گفت یه زخم کوچولو داری زیاد مهم نیست من تنبلی دارم و شوهرمم ضعیفه یکم ۴ساله اقدامم ...

فک نکنم اگ شوهرتون ضعیفه احتمال زیاد بخاطر اونه چون من زخم خیلی شدید داشتم با وجود اون بعد یه سال یاردار شدم تازه بعد بارداریم دکترم مبگف زخمت کم کم خود ب خود خوب میشه ولیمتاسفانه چون لقاح ضعیف بود باعث سقط شد

فک نکنم اگ شوهرتون ضعیفه احتمال زیاد بخاطر اونه چون من زخم خیلی شدید داشتم با وجود اون بعد یه سال یا ...

درسته مرسی عزیزم انشاالله که باردار میشی همه چیز دست خداست 

شوهرم دارو مصرف میکنه تقریبا ۲۰روزه این ماه میخوام آی یو آی کنم 

درسته مرسی عزیزم انشاالله که باردار میشی همه چیز دست خداست  شوهرم دارو مصرف میکنه تقریبا ۲۰روز ...

انشالله ب لطف خدا قبل آی یو آی طبیعی باردار بشی گلم❤

انشالله ب لطف خدا قبل آی یو آی طبیعی باردار بشی گلم❤

مرسی عزیزم ولی تقریبا دارم پریود میشم و درد و لکه بینی دارم🥲❤️