2777
2789

دیشب ب شوهرم پیام دادم بچه داره تو تب میسوزه ج نداد ۲بار زنگ زدم رد تماس زد 

دیگه گفتم مردی ک برا بچه خودشم دل نسوزونه ب درد اشغالی میخوره خودشو از چشمم انداخت 

دیگه خودم با آژانس بچمو بردم دکتر و آوردم 

اصلا نگفت ببینم این زن پول داره نداره بچه مریضه 

ینی قدری متنفر شدم ازش ک نگوووو

میخوام زنگ بزنم مادر شوهرم بگم اگر الان فلانی ام بخواد من نمیخوام دیگه این زندگی رو 

بهش بگو مهریه مو حاضر کنه و بده و بره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب به فکر بقیه چیزا هستی؟ درآمد بعدش داری،خونه داری،بچه رو میخوای،اصلا بچه بهت میده،اصلا میاد طلاق ...

کلا ی هفته اس از خونه قهر کرده رفته و خودش گفت مهرتو میدم بیا طلاق بگیریم 

خانوادش و من هی نارشو کشیدیم ک منصرف بشه ولی الان دیگه متنفر شدم ازش

کلا ی هفته اس از خونه قهر کرده رفته و خودش گفت مهرتو میدم بیا طلاق بگیریم  خانوادش و من هی نار ...

خب اینطوری نگو به نظرم دوباره یه کاری کن خودش بگه بیا طلاق بگیریم هی اذیتش کن که کجاست چیکار می‌کنه هی گیر بده بهش تا بیفته به این حرف و خودش خونه رو ترک کنه بعد برو مهرتو بزار ترک منزل هم بزن،چون نمیشه به حرفشون اعتماد کرد اولش میگن می‌دیم مهریه رو پاش که میرسه میگن نه

خب اینطوری نگو به نظرم دوباره یه کاری کن خودش بگه بیا طلاق بگیریم هی اذیتش کن که کجاست چیکار می‌کنه ...

خب الان ترک منزل کرده دیگه ی هفته اس کلا قهر کرده و رفته اصلا تو این ی هفتهه حتی یه خبر هم ازمن ک هیچ از بچه اش هم نگرفته 

خب الان ترک منزل کرده دیگه ی هفته اس کلا قهر کرده و رفته اصلا تو این ی هفتهه حتی یه خبر هم ازمن ک هی ...

آهان من فکر کردم دوباره آشتی کرده برگشته

حواست به ایندتم باشه قشنگ بعد تصمیمتو بگیر