2789
عنوان

دسر خوشمزه 😋

271 بازدید | 14 پست

با شیر و موز و پودر کاکائو، وانیل، دارچین 

آرد ندارم دخترا 

شما دسری با این مواد بلدین؟ 

میخام شیر کاکائو غلیظ درست کنم بعد موزو له کنم با وانیل و یکم دارچین ترکیب کنم و به شیر کاکائو اضافه کنم یکم حرارت بدن تا یکدست شه

به نظرتون خوشمزه میشه؟ 

تورو خدا بیاین تاپیک آخرم برام دعا کنین تورو خدا 

دلم شکسته یا امام رضا دستم و بگیر من به خونت پناه اوردم😭😭💔💔💔 چرا منو طلبیدی اگه قراره حاجتم ندی

ببخشید استارتر 

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستید🥲 عضو گروه قد بلندا https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم مو و نریز همون شیرکاکائو بمونه

۹۲کیلو(زمستون۱۴۰۱)...۹۰کیلو(۲۱فروردین۱۴۰۲)...۸۴کیلو(۱۴۰۲/۲/۱۴).....هدف اینده در عرض ۳ هفته تا یک ماه:وزنِ زیر ۸۰ کیلو......تونستممم💪🫀۷۹/۹۰۰(۴خرداد۱۴۰۲) ...۷۸ کیلو در ۳۱ خرداد...هدف بعدی رسیدن به وزن ۷۵ کیلو در ۳۱تیر(ورزش از نیمه دوم ماه)جااانن بهش رسیدددمممم۷۵کیلووو😍😍😍

اگه بیسکوییت مادر داشتی همه رو میریختی مخلوط کن .................واااااااای من هر روز میخورم عالیه طعمش

عجیب به دعای نی نی سایتیها اعتقاد دارم...برام دعا کنید اگه خواستگارم به صلاحمه برگرده و دوباره خواستگاری کنه...اگه دعا کردی لایک کن برات صلوات میفرستم

الان میرم میخلم 😋😁

من بسته بسته میخرم.................بیسکوییت موز کره بادوم زمینی کاکائو شیر میریزم معجونی میشه......گردو هم داشته باشم میریزم............میخورم میرم باشگاه

عجیب به دعای نی نی سایتیها اعتقاد دارم...برام دعا کنید اگه خواستگارم به صلاحمه برگرده و دوباره خواستگاری کنه...اگه دعا کردی لایک کن برات صلوات میفرستم