2777
2789
عنوان

۲ آبان شد 🥹

185 بازدید | 13 پست

سه ماه پیش تاپیک زدم که کاشکی الان دوم آبان ماه بود و الان خوشحالم که اون سه ماه گذشته ،دعام کنید این دو هفته هم راحت بگذره زایمان کنم 🙏

خدایا با هر نفسم شکر تو گویم ... ❤️❤️🙏🙏

وای خدا رو شکر خوش بحالت میشه واسه منم دعا کنی امروز قراره جواب ازمایش ژنتیکم بیاد خیلی استرس دارم ۱۵ هفته ام

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم ...‌مگر دشمن کند این ها که من باجان خود کردم .‌‌‌‌....طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری ...... غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم 💔💔💔 ‌هر کسی لیاقت خودشو خودش تعیین میکنه:)من همون دختریم که حتی اگه ببازم جوری رفتار میکنم به بردت شک کنی ✌️✌️✌️✌️ اینکه درخواست دوستی قبول نمی کنم حتی شما دوست عزیز 🙏🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای اگه ۲ هفته دیگه زایمان کنی تولدش با تولد من یکی میشه ۱۵ ابان❤️

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین

عزیزم انشالله به سلامتی و دل خوش😍

دوستان عزیز کاربر @ملوسکتونم2 من نیستم دوست دیگه ای هستن که به خاطر اینکه هر نام کاربری میزدن تایید نمیشد این نام کاربری رو گذاشتن.  اسلام به ذات خود ندارد عیبی،هر عیب که هست از مسلمانی ماست.مرگ بر اسرائیل. 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸سیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون🖤به زودی ستمگران خواهند دانست چگونه به کیفرگاه و دوزخ بازگشت می کنند... این وعده خداوند است ❤ من افتخار دارم به دختری که چادرش تو سختی ها باهاشه     به مادری که امنیت به خاطر دعاشه       به کشوری که قطره قطره خون من فداشه ❤️بار الها جرعت ما را سر و سامان بده  انقلابا مشق هوشیاری به فرزندان بده    قهرمانا در دل میدان بمان جولان بده        رهبرا من مصطفایی دیگرم فرمان بده... ❤️حاج قاسم هنوز هم زنده است....🖤چادرم تاج بهشتیست که بر سر دارم. من محال است که آن را ز سرم بردارم... ای زن به تو از فاطمه اینگونه خطاب است. ارزنده ترین زینت زن حفظ حجاب است ♥️حسین میگیری دستامو حسین میبینی اشکامو حسین تو قلبم میمونی دردامو میدونی از چشمای خیسم دردامو میخونی 🖤آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشدهیزم است  . تو تاپیک های سرگرمی، بازی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین 🌱اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست. ✨💐
وای خدا رو شکر خوش بحالت میشه واسه منم دعا کنی امروز قراره جواب ازمایش ژنتیکم بیاد خیلی استرس دارم ۱ ...

چشم حتما ان شاالله جوابش خوبه و بسلامتی نی نی نازتو بغل میگیری،منم این روزارو گذروندم ۱۰ خرداد آزمایش ژنتیک دادم و مردم و زنده شدم تا جوابش اومد 🥺

وای خدا رو شکر خوش بحالت میشه واسه منم دعا کنی امروز قراره جواب ازمایش ژنتیکم بیاد خیلی استرس دارم ۱ ...

سلام ممنون میشم سوال منم جواب بدین با اجازه اسی.. عزیزم منم هفت ماهه اقدامم تا حالا ی روزم عقب ننداختم قبلن نا مرتب بوده ولی از وقتی اقدامم مرتب شده دوره هام ۲۸/۲۹روزس دیروز بی بی چک روژان زدم هاله داشت دوتاشم ولی اولی فک کنم ادرارم غلیظ بود زیاد تر معلوم ولی نمیدونم چن دقه انداخته بودم آشغالی ولی هاله داشت کمردرد داشتم سینه هامم بشدت سنگینن تخمدانم درد داره امکانش هست منم باردار باشم سه روزه عقب افتاده پری.. امکان هاله الکی روژان هم هست اخه میگن مدیکور الکی میندازه؟؟ 

بلاخــــ👶ــرع منم مامان 🤰🏼شدمـــــــ👩‍❤️‍👨🧸#بی بی چکم 1402/08/03 مثبـــــــت شد 👩🏻‍🍼👨🏻‍🍼 کنجدمم🩷💙 1402/08/22صدایـــــ قلبتو شنیدمم چه تاپ تاپیــ هم میکرد😍🫀30دی1402رفتم غربالگــــــــری دوم گفتن کنجدم یه دخمل خوشگلع😍عزیزم دلمم چ خوب ک اومدی و دنیامو صورتی کردی منو بابایی منتظریم بزودی بیایی پیشمون قلب منــــ 🧿🍊خدایا شکرت ک حرفمو ب این زودی شنیدی بعد از هفت ماه انتظار 😭😋
چشم حتما ان شاالله جوابش خوبه و بسلامتی نی نی نازتو بغل میگیری،منم این روزارو گذروندم ۱۰ خرداد آزمای ...

سلام ممنون میشم سوال منم جواب بدین با اجازه اسی.. عزیزم منم هفت ماهه اقدامم تا حالا ی روزم عقب ننداختم قبلن نا مرتب بوده ولی از وقتی اقدامم مرتب شده دوره هام ۲۸/۲۹روزس دیروز بی بی چک روژان زدم هاله داشت دوتاشم ولی اولی فک کنم ادرارم غلیظ بود زیاد تر معلوم ولی نمیدونم چن دقه انداخته بودم آشغالی ولی هاله داشت کمردرد داشتم سینه هامم بشدت سنگینن تخمدانم درد داره امکانش هست منم باردار باشم سه روزه عقب افتاده پری.. امکان هاله الکی روژان هم هست اخه میگن مدیکور الکی میندازه؟؟ 

بلاخــــ👶ــرع منم مامان 🤰🏼شدمـــــــ👩‍❤️‍👨🧸#بی بی چکم 1402/08/03 مثبـــــــت شد 👩🏻‍🍼👨🏻‍🍼 کنجدمم🩷💙 1402/08/22صدایـــــ قلبتو شنیدمم چه تاپ تاپیــ هم میکرد😍🫀30دی1402رفتم غربالگــــــــری دوم گفتن کنجدم یه دخمل خوشگلع😍عزیزم دلمم چ خوب ک اومدی و دنیامو صورتی کردی منو بابایی منتظریم بزودی بیایی پیشمون قلب منــــ 🧿🍊خدایا شکرت ک حرفمو ب این زودی شنیدی بعد از هفت ماه انتظار 😭😋
سلام ممنون میشم سوال منم جواب بدین با اجازه اسی.. عزیزم منم هفت ماهه اقدامم تا حالا ی روزم عقب ننداخ ...

بله احتمالش زیهده آزمایش بارداری بدین مشخصه

سلام ممنون میشم سوال منم جواب بدین با اجازه اسی.. عزیزم منم هفت ماهه اقدامم تا حالا ی روزم عقب ننداخ ...

سلام عزیزم به نظرم یه بار دیگه بی بی چک بگیر قشنگ دقت کن که کی می افته هاله من یک روز به موعدم مونده بود که با مارک روژان زیر ۳ دقیقه مثبت شد اگرم شک دارین میتونین بتا بدین 

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم ...‌مگر دشمن کند این ها که من باجان خود کردم .‌‌‌‌....طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری ...... غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم 💔💔💔 ‌هر کسی لیاقت خودشو خودش تعیین میکنه:)من همون دختریم که حتی اگه ببازم جوری رفتار میکنم به بردت شک کنی ✌️✌️✌️✌️ اینکه درخواست دوستی قبول نمی کنم حتی شما دوست عزیز 🙏🙏🙏🙏
سلام عزیزم به نظرم یه بار دیگه بی بی چک بگیر قشنگ دقت کن که کی می افته هاله من یک روز به موعدم مونده ...

😘😘😘❤❤