سلام دوستان یه سوال میوه به خیلی گسه و خردنش خیلی سخته توی گلو گیر می کنه اما خیلی خاصیت داره ولی من نمی تونم بخورم کسی اطلاع داره اگر به صورت پخته مصرف بشه خواصش حفظ می شه یا از بین می ره ؟ پیشنهادی بهتری هم اگر برای مصرفش دارید بفرمایید خیلی ممنون
❤❤❤گر نگهدار من آنست که من می دانم 💚 شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد ❤❤❤ برای سلامتی نی نیم و سبز شدن دامن همه منتظرا اگه دوست داشتید یه صلوات بفرستید 😘😘🌸🌸
من از پختش خوشم نمیاد عاشق بوشم و همینجوری میخورم نمیتونم زیاد ولی میخورم مامان من مربا درست میکنه باهاش یا کمپوتش میکنه با ادویه های مختلف اما نمیدونم بپزی خواصش حفظ میشه یا نه
خیلی ممنون دوستان از پیشنهادای خوبتون اگه بازم کسی چیزی بگه ممنون می شم
❤❤❤گر نگهدار من آنست که من می دانم 💚 شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد ❤❤❤ برای سلامتی نی نیم و سبز شدن دامن همه منتظرا اگه دوست داشتید یه صلوات بفرستید 😘😘🌸🌸
مهرسا جان آب بگیریم خوب می شه ؟ چون به نظر نمی یاد زیاد آب داشته باشه انقدر خشکه
❤❤❤گر نگهدار من آنست که من می دانم 💚 شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد ❤❤❤ برای سلامتی نی نیم و سبز شدن دامن همه منتظرا اگه دوست داشتید یه صلوات بفرستید 😘😘🌸🌸
شما میتونین چایی ازش درست کنید یا مربا، اگه طعم ملس رو به شیرین دوست داشته باشید توی آبگوشت ساده با هویج عالی میشه. روی برنج هم خیلی خوشمزه است. بیشتر مقوی قلب ه که فکر نکنم با پختن، خواصش و از دست بده.من که هر وقت خام میخورم احساس میکنم سر دلم گیر میکنه، خیلی سفته
❤❤❤گر نگهدار من آنست که من می دانم 💚 شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد ❤❤❤ برای سلامتی نی نیم و سبز شدن دامن همه منتظرا اگه دوست داشتید یه صلوات بفرستید 😘😘🌸🌸
خیلی ممنون ستاره مشرقی عزیز چایی هم که شما و صبور جان گفتید خیلی جالبه حتما امتحان می کنم
❤❤❤گر نگهدار من آنست که من می دانم 💚 شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد ❤❤❤ برای سلامتی نی نیم و سبز شدن دامن همه منتظرا اگه دوست داشتید یه صلوات بفرستید 😘😘🌸🌸
برای این که تو گلوت نمونه یه راهکار جاب دارم به رو با نارنگی بخور خودم همین کار رو میکنم البته علت اینکه تو گلو میمونه اینه که موقع خوردن آبش رو سریع قورت میدیم و تفالش میمونه
سلام. والا به از همه نظر عالیه. یکم گس هست ولی خاصیتاش انقدر زیاده آدم می مونه توش! توی سرزمین سلامتی راجبش بخون. اینجا =» http://sarzaminsalamati.ir/khavas-beh/