به دوستان حتما حتما پیشنهاد میدم برای رفع چین و چروک این مطلب رو مطالعه کنند. این مطلب خلاصه ای از یک مقاله هست که در انتها لینک کاملش رو میذارم چون خیلی بدردم خورد میخوام تجربم رو به اشتراک بگذارم.
سه روش وجود دارد تا شما بتوانید پوست صورت خود را جوان کنید.
1. استفاده از عملهای جراحی
2. جوان سازی پوست بدون جراحی
3. استفاده از محصولات رفع چین و چروک و جوان ساز
عمل جراحی که به صورت زیر برخی از موارد رو اشاره میکنم. اما هر کدام دارای مزیت ها و عوارض خاص خودش است.
1. لیفت صورت
2. لیفت آندوسکوپیک ابرو
برای جوان سازی بدون عمل جراحی حالات زیر رو داریم که اینم دقیقا شبیه عمل جراحی شامل مزیت ها و عوارض خاص خودش است.
1. لایه برداری شیمیایی
2. میکرونیدلنیگ
3. روش IPL
4.فیلرهای پوستی
5. بوتاکس
پیشنهاد من به شما این هست که قبل از اینکه روشعمل جراحی یا بدون عمل جراحی رو تست کنید قبلش یکبار کرم های آلمانی کیارا آمبرا رو تست کنید. این کرم درسته معجزه نمیکنه و پوست شمارو جوان جوان نمیکنه ولی تاثیر شگرفی میذاره که شاید نظرتون رو روی دو مورد بالا عوض کرد.
برای همین به شما توصیه میکنم قبل از انجام هر کاری ابتدا این کرم رو تست بفرمایید به دلیل اینکه افرادی که توی پیج بلارز دیدم از این محصول رضایت داشتن تاثیر بالایی ازش گرفتن و رضایت خوبی ازش دارند. خود این کرم روی بسته بندیش نوشته این کرم تا 54 درصد تونسته عمق چین و چروک پوست شما رو تنها در 4 هفته کاهش بده.
بهتون پیشنهاد میکنم حتما حتما این کرم رو تست کنید و تاثیر شگرفتش رو ببنید و نظرتون رو راجب این کرم بهم بگین حتما. خودمم گرفتم چند وقته تست کردمش برای من عالی بوده.
پیشنهاد میکنم مقاله زیر که بصورت کامل به این موضوع پرداخته شده رو بصورت کامل مطالعه بفرمایید.
belarose.ir/blog/five-ways-to-rejuvenate-facial-skin-and-reduce-wrinkles
خود من از این لینک اقدام به خرید کردم از همون سایت بلارزی که مقاله رو براتون پیوست کردم. یادتون نره حتما حتما نظرتون رو بعد از استفاده بهم اعلام کنید تا نظرتون رو با بقیه به اشتراک بزاریم. ممنون از توجه شما
belarose.ir/product-category/wrinkle-removal