2777
2789
عنوان

زیست🥺🥺

252 بازدید | 29 پست

زیست هر چی میخونم اون نمره ای که میخوام از امتحان نمیگیرم با اینکه تو خونه واقعا مسلطم هر سر امتحان احساس میکنم خوب میدم امتحانمو ولی بد میشه

به نظرتون کتاب شب امتحان خیلی سبز بخرم؟؟

خیلی سبز دارم چه منبع دیگه ای پیشنهاد میدین 

سوالای دبیرمونم خیلی مفهومیه

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی سبز عالیه 

اگر یاد نمیگیری کلاس انلاین از تو نت ببین

من خودمو ادم قوی میدونم چون...‌‌‌‌...‌بقیشو تو بگو ..‌‌‌.......دیدی قوی هستی 😊😊😊 پس تحت هرشرایطی ادامه بده فقط ادامه ......‌

مهمترین و اصلی ترین منبع خود کتاب درسیه

باید مفهومی بخونی ترکیبی بخونی یعنی مباحث مرتبط به هم رو ترکیبی بخون و با جزئیات بخون کلی نخون رد شو جمله به جمله با جزئیات بخون

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
عزیزم بجای کتاب های مختلف خریدن سعی کن مشکلتو پیدا کنی اول 

نمی دونم مشکلم چیه و چطور باید پیداش کنم

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞

زیست کلا ازش مفهومی سوال میاد فقط سوالات دبیرت نیست که مفهومیه تو کنکور هم مفهومی بلد نباشی درصد خوبی فکر نکنم بتونی بزنی

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
نمی دونم مشکلم چیه و چطور باید پیداش کنم

از دبیرت بپرس چطور زیست رو بخونی اون راهنماییت میکنه احتمالا و با توجه به امتحانایی که ازت گرفته احتمالا بدونه مشکلت کجاست

زیست کلا ازش مفهومی سوال میاد فقط سوالات دبیرت نیست که مفهومیه تو کنکور هم مفهومی بلد نباشی درصد خوب ...

نمی دونم واقعا دیگه چطوری بخونمش که مفهومی تر باشه من میخونمش ولی نتیجه ای که میخوام نمیشه