2789
عنوان

عکس بی بی چک

541 بازدید | 37 پست

سلام دوستان من دیشب و امروز ظهر بی بی زدم جفتش زیر یک دقیقه اینجوری شدن

صب ازمایش دادم گفتن منفیه بعد که گفتم بی بی مثبت شده دوباره دستگاهشونو چک کردن گفتن یه قطعه خراب بوده نمونمو فرستادن آزمایشگاه دیگه عصر جوابش میاد

حالا سوال من اینه بی بی چک vivere با این خط ها چقدر قابل اعتماده؟تا حالا کسی بوده براش کاذب بزنه؟

برای حاجت دلم نفری یه صلوات مهمونم کنید🙏خدایا بحق بزرگیت دل همه رو شاد کن دل من و همه اقدامی ها رو هم با یه نور چشم شاد کن🤲❤اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد

برای حاجت دلم نفری یه صلوات مهمونم کنید🙏خدایا بحق بزرگیت دل همه رو شاد کن دل من و همه اقدامی ها رو هم با یه نور چشم شاد کن🤲❤اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی پر رنگه 

ان شاالله مثبت باشه جوابت 

بیای خبر بدی چیشد

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
میشه یه سوال بپرسم

جانم بفرمایید

جانم بفرمایید

من امروز بعد پنج روز از موعدم خواستم بی بی چک بزنم،ببخشید ک با جزئیات میگم

ادرار ریختم داخل لیوان ولی تا اوردن واستفاده از بی بی چک یک ساعت و نیم طول کشید،ممکنه این زمان که بینش بوده باعث بشه جواب ازمایش اشتباه بشه؟یا تاثیر نداره

من امروز بعد پنج روز از موعدم خواستم بی بی چک بزنم،ببخشید ک با جزئیات میگم ادرار ریختم داخل لیوان و ...

دقیق نمیدونم ولی hcg هورمونه فک نکنم تاثیری داشته باشه

عزیزمممم مبارکهههه چند روز از موعدتون گذشته؟؟

مرسی عزیزم

۵روز گذشته بود

خیلی پر رنگه  ان شاالله مثبت باشه جوابت  بیای خبر بدی چیشد

سلام عزیزم آزمایشگاه بعدی دستگاهش درطت بود آزمایشم خداراشکر مثبت شد انشاالله خدا به همه چشم انتظارا قسمت کنه🙏