2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم برمیگرده یا نه.. اما آدمی ک دوستت داشته باشه اصلا نمیره ک بخوای منتظرش بمونی برگرده. ب خودت بها بده.. برای کسی بمیر ک واست تب کنه. حیف عمر و تایم و لحظه های زندگیت نیست صرف فکر اومدن ی آدم ک احساسات طرف مقابل واسش مهم نیست بشه؟! 

نمیدونم برمیگرده یا نه.. اما آدمی ک دوستت داشته باشه اصلا نمیره ک بخوای منتظرش بمونی برگرده. ب خودت ...

حرفاتو قبول دارم...ولی بحث یه دوستی ساده و چند روز و چند ماه نیست، ۳ سال باهم دوست بودیم که لحظه به لحظه‌اش پر عشق و خوشی بود واسمون ۲ سالم هست که عقدیم در واقع امروز سالگردمونم هست! ولی با دخالتای خانوادش رفتاراش عوض شد و بد شد اخرم که دعوا کردیم من کنارش گذاشتم و بلاکش کردم و حاضر نشدم ببینمش...۲ ماه از دعوامون میگذرا و تو این مدت هیچکی میشقدم تشده و فقط جفتمون داریم دیوونه میشیم کم‌کم

منو میگی اشتی دارم یا طلاق ثبت نهایی میشه میتونی ماه تولدم بگی اول اسمم چه حرفیه

من نمی دونم اینارو چون نمیشناسم فقط حسم در اون لحظه رو گفتم عشق اگه عشق باشه برمیگرده برنگرده هم بهترش برات پیش میاد شکست ها در زندگی خیلی درد  دارن ولی تجربه و درس هستن غصه نخور

منو میگی اشتی دارم یا طلاق ثبت نهایی میشه میتونی ماه تولدم بگی اول اسمم چه حرفیه

نه چون نه رمالم نه فالگیر هیچ شناختی هم ازت ندارم ولی عشقی که بخاطر حرف بقیه بخواد بره و دهن بین باشه همون بهتر که هیچوقت نباشه یه پایان تلخ بهترازیک تلخی بی پایانه 

شاید مشکل اینجا باشد که هنوز ؛خودمان را پیدا نکرده ایم اما ؛سال های زیادی رابه دنبال  " دیگری "گشته ایم !...