2777
2789
عنوان

فردا میرم یونی😍

124 بازدید | 11 پست

هم ذوق دارم هم استرس 

ترم یکم

کلاسای خودم تشکیل نشده ولی چون درس عمومیه با دوستم میرم«امیدوارم ک بشه و مشکلی پیش نیاد»چون تازه انتخاب رشته کردم کلاسام دیر تشکلیل میشه🤍دعا کنید همه چی خوب پیش بره🥰

#متعهدم‌به‌دوست‌داشتنت‌تا‌ابد❤️ اگر نظرم ت تاپیکی با شما مخالف بود ریپلای نکنین نمیخوام درگیر بشیم🫂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حاضرم شرط ببندم چهار کلمه انگلیسی کلا بلدی

تورو سننه قربونت نرم؟🤣

#متعهدم‌به‌دوست‌داشتنت‌تا‌ابد❤️ اگر نظرم ت تاپیکی با شما مخالف بود ریپلای نکنین نمیخوام درگیر بشیم🫂
وقتی تاپیکت بازه یعنی بیایین نظر بدین قربونت نرم

باز نزاشتم هرکی از راه میرسه چرندیات و چرت و پرت بگه 

برو یونی شاید یکم بزرگ شدی  عقده ای ....از این ب بعد هم انتقاد پذیر باش ب هر حال داری میای تو ...

عقده ای تویی یا من؟🥰

بس کن برو یونی تو خیلی کوچولویی و من نمیتونم درکت کنم قبول دارم هیجان داری فقط لطفاً خفه شو و ریپ نز ...

بابا برو از تاپیک من بیرون دیگه😐چرا میای خب بزرگ🤣؟؟؟

جماعت رد دادن کلا از ۸۵ میلیون نفر جمعیت ۸۰ میلیونمون هیچ ان😐

بابا برو از تاپیک من بیرون دیگه😐چرا میای خب بزرگ🤣؟؟؟ جماعت رد دادن کلا از ۸۵ میلیون نفر جمعیت ۸۰ ...

تو گیر دادی ب من چونکه فقط من بیچاره تو تاپیکت اومدم اونم واسه اینکه بهت گفتم انگلیسی حالیت نیست

ای کاش گزینه بلاک داشت اینجا ......

تو گیر دادی ب من چونکه فقط من بیچاره تو تاپیکت اومدم اونم واسه اینکه بهت گفتم انگلیسی حالیت نیست ای ...

اره دقیقا منم به این فکر میکردم کاش گزینه بلاک داشت🥲