2777
2789
عنوان

این ینی چی؟؟؟😟

71 بازدید | 5 پست

من پلی کیستیکم همیشه با دارو پری میشم ماه پیش رفتم کربلا برگشتنی احساس دل درد و پریود داشتم و دیدم که بله پری شدم اونم بدون دارو. حدود یک هفته و چند روز پری بودم یه هفته بعدشم لک و باز خونریزی شدید. کسی تجربه مشابه داشته؟ علتش چی میتونه باشه؟ دکترم میرم اول خواستم اینجا ببینم کسی مثل من بوده؟ برا یه پلی کیستیک طبیعیه؟

💚 صلی الله علیک یا اباعبدالله الحسین (ع) 💚

اگه قرص میخوری اون بهم میزنه پری رو بخاطر قرصه داروهاس من خودم قبلا لک نمیشدم با خوردن قرص هم قبل پری تاچندو روز لکه ام هم بعداز پری لکه ام  حجم پری هم خیلی کم میکنه

تو قدرت رد شدن از هر شرایطی رو داری قوی باش ♾️♡°✨🤍💜 خدایا شکرت🦋🌸✨️
اگه قرص میخوری اون بهم میزنه پری رو بخاطر قرصه داروهاس من خودم قبلا لک نمیشدم با خوردن قرص هم قبل پر ...

اره بعد دکتر رفتم‌بهم پروژسترون داد که قطعش کنه دوبار خوردم چهار پنج روز پاک بودم بعد دوباره از دیشب دارم لک میبینم میترسم سرطانی چیزی باشه خدای نکرده 😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره بعد دکتر رفتم‌بهم پروژسترون داد که قطعش کنه دوبار خوردم چهار پنج روز پاک بودم بعد دوباره از دیشب ...

ن نترس هیچی نیسش همش بخاطر قرصاعه منم اینجوریم نگران نباش

ن نترس هیچی نیسش همش بخاطر قرصاعه منم اینجوریم نگران نباش

ان شاءالله. شمام پلی کیستیکی؟ بچه دارید؟ من نگران بچه هم هستم 🥴

ان شاءالله. شمام پلی کیستیکی؟ بچه دارید؟ من نگران بچه هم هستم 🥴

نه عزیزم من مجردم ولی اما بودن کسایی ک متاهل شدن وباردارهم شدن نترس اصلا