2777
2789

سلام برای امتحانای نهایی فقط کتابو خوندم چون همه سوالاتش در حد کتابه با اون زمان کمی هم که برای خوندن داره بهتره تمرکزتو روی کتاب بزاری ... چون همش از کتابه ، البته برای ما که امسال دوازدهم امتحان دادیم اینطور بود.

سلام برای امتحانای نهایی فقط کتابو خوندم چون همه سوالاتش در حد کتابه با اون زمان کمی هم که برای خوند ...

اها یعنی لقمه هم نگیرم؟

من گفتم شاید اینم کم باشه یه کتاب حجیم تر باید بگیرم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام برای امتحانای نهایی فقط کتابو خوندم چون همه سوالاتش در حد کتابه با اون زمان کمی هم که برای خوند ...

خب میگن سخت شده امتحانا

من گفتم از الان بخونمشون

خب میگن سخت شده امتحانا من گفتم از الان بخونمشون

کل سال دوازدهمو هیچ کتاب کمک درسی استفاده نکردم ، برای نهاییا هم فقط و فقط کتاب درسی رو خوندم و با این حال بالاترین نمرات رو گرفتم ... امتحاناش همه درحد مطالب کتابه فقط الکی میپیچونن سوالارو 

ولی خب ضرری نداره ممکنه برا شما تاثیرش بیشتر باشه ولی اولویت اصلی رو کتاب درسی قرار بدید .

مثلا برای دینی دقیقا خود متن کتاب بود ولی اینطور بود که مثلا از جایی سوال میوورد که میفهمید نمیخونی اونجارو ، برا رشته هایی مثل تجربی و ریاضی نباید آیه های کتاب و اینا حفظ بشه یهو میدیدی تو امتحان از اونا هم آوردن .

مثلا برای دینی دقیقا خود متن کتاب بود ولی اینطور بود که مثلا از جایی سوال میوورد که میفهمید نمیخونی ...

خب برای گرامر زبان و پیام آیات دینی و قواعد عربی اینا کمک کننده نیست؟

خب برای گرامر زبان و پیام آیات دینی و قواعد عربی اینا کمک کننده نیست؟

آره برای اونا هست ، مثلا برای گرامر خود کتابو بخون بعد برای اینکه بیشتر یادبگیری از کتابای کمک درسی استفاده کن . فقط کتاب تو اولویتت باشه