2777
2789
عنوان

اولین رابطه ..

| مشاهده متن کامل بحث + 8944 بازدید | 72 پست
واسه همه یکی نیس منم اصلا خونریزی نداشتم حتی یه قطره ولی خیلی درد داشتم  خودشم ۸وماه

شاید پرداخت کامل پاره نشده

یک دختر باید مثل پروانه باشه بدست آوردنش سخت گرفتنش آسون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی از بیکاری و بدون مشکلات یاد شب زفاف میوفتی:

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)
شاید پرداخت کامل پاره نشده

پردههههههه

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)
وقتی از بیکاری و بدون مشکلات یاد شب زفاف میوفتی:

همیشه برام سوال بود 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

خاک تو سرم دیشب خواب دیدم با یه پیرمرد اولین رابطمو دارم😐🖤

منوووو بگو 

یه شب خواب می‌دیدم با یه عرب اولین رابطمو دارم 

بعد ماشالا دم و دستگاهش اندازه گرز رستم بود 

هی نگام میفتاد بهش گریم می‌گرفت😂😂

بعد از تعلیق شدن با شیش تا شماره این هفتمین کاربریمه که با شماره مادر گرامی اومدم 😅❤️ 😁😁 رفیق شهیدم (شهید زین الدین :رتبه ۴کنکور سراسری رشته تجربی ✌️)اگه امضامو میخونی برا برآورده شدن حاجتم صلوات بفرست 🕊️چی‌خوُشحالت‌میکُنهِ‌همونوُ‌بَرات‌آرزو‌میکُنَم🫂پرنسس بابامم 😂خدایا همه نی نی سایتیا رو به آرزوهای قشنگشون برسون 🕊️خصوصا اونایی که نی نی ندارن ❤️تو رو خدا قبل از اینکه بخواید تعلیقم کنید بهم بگید فکر شماره جدید باشم 😂Free palestine🇯🇴❤️✌️
همیشه برام سوال بود 

پدرم داروسازه بپرسم؟

برطرف بشه