2777
2789
عنوان

خواستگار

216 بازدید | 14 پست

به نظرتون یکی ازتون خوشش بیاد تا چند مدت بی خبر از خانواده باهاش ملاقات میکنین ؟ بعد بیاد خواستگاری؟

خود من به شخصه میگم  یک جلسه در حد چیزهایی پایه مثل قیافه شغل و صحبت های مختصر کافیه بعد باید رسمی بشه ؟نظرتون؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی به شخصیت ادما داره 

من به نظرم ۱جلسه خیلی کمه 

ولی اگه آدم احساسی هستید و زود وابسته میشید همون ۱جلسه کافیه

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...
کلا طرف خواستگار بوده از اول یا میخوای بهش بگی بیاد خواستگاری

ببین یک خواستگار دارم و متعقده اول شناخت قبل خواستگاری بعد خواستگاری...... من الان تا حدودی از چیزهای پایه میدونم بهتر نیست ادامش رسمی بشه و در نامزدی شناخت بیشتره چون خانواده ها همدیگر میبینن و رفت امد بیشتر نه اینکه تو خیابون قرار بزارم  با هزارتا ترس نکنه یکی منو ببینه یا اصلا چه شناختی به دست میاد ؟ من 30 سالمه و واقعا حوصله قرار یواشکی ندارم 

دو سه ماه بنظرم معقوله من خودم بهش میگم یکی از اعضای خانواده ام می‌دونه و از ارتباطمون خبر داره ولی ...

خب اگر تو این دو سه ماه یکی از فامیلا دیدت چکار میکنی؟ اگر پدرت متوجه شد ؟ اگر طرف بعد دو سه ماه از وقتت تلف کرد به خواستگاری رسید جا زد چی؟ 

بستگی به شخصیت ادما داره  من به نظرم ۱جلسه خیلی کمه  ولی اگه آدم احساسی هستید و زود وابس ...

به نظرتون چقدر ؟ به نظرتون رابطه مخفیانه اشنایی بیشتری میاره یا دوران نامزدی؟ 

به نظرتون چقدر ؟ به نظرتون رابطه مخفیانه اشنایی بیشتری میاره یا دوران نامزدی؟ 

به نظر من ۶ماه حداقل ولی سعی کنی وابسته نشی وعقلانی تصمیم بگیری

دوران نامزدی خب خیلی شناخت بیشتر میشه چون خانواده ام دخیل و خانواده ام خیلی مهمه

مثلا منو همسرم ۱سال دوست بودیم هیچ مشکلی باهم نداشتیم ولی خانواده که اومد وسط یکم جزئی به مشکل خوردیم 

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...