2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 47 پست
همون دیگ اجازه انجام کاریو بم نمیده کلا خانوادشون میگن زنو چ ب درس خوندن و کار کردن فقط بشینه خونه ب ...

شوهزت چطوریه بنظرت اگر باهاش حرف بزنی با مهربانی ب اصطلاح خرش کنی و چند ماه رو ذهنش کار کنی بهش اطمینان بدی ک بهش وفاداری بنظرت نظرش عوض نمیشه؟؟ 

ظاهرش چطوریه ظاهرشو دوس داری؟ شغلش چیه ؟ شغل خوبی داره ک ایندتو تضمین کنه؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهزت چطوریه بنظرت اگر باهاش حرف بزنی با مهربانی ب اصطلاح خرش کنی و چند ماه رو ذهنش کار کنی بهش اطمی ...

مثل خانوادش فکر میکنه خیلی صحبت میکنم ولی خودخواهه 

ظاهرش خوبه ولی ظاهر برام مهم نیست

کشاورزه

عزیزم شما شرایط تون خاص ، سعی کن با همسرت رابطه ات رو خوب کنی اول ازدواج اغلب شوهر ها این سخت گیری ها رو دارن سعی کن اعتمادش رو جلب کنی ، مخصوصا اینکه سن تون کم و حتما زیبا هم هستید وبا وجود نامادری همسرتان نگران روابط شماست تا حرف احادیثی پشت سرتان در نیارن و آبروتون بره 

خیلی محتاط باش وبه طلاق فکر نکن به حرف همسرت گوش کن تا بهت اعتماد کنه

دیپلم دارم بله ولی با ادامه تحصیلم مخالفن

دختر گل کشاورزها الان در امدشون بالاست ، مثلا ادامه تحصیل بدی که چی بشه ؟؟؟

همسرتون به شما اجازه اشتغال نمیده 

اول اعتمادش رو جلب کن برات خرج کنه بچه دار میشی سرت گرم زندگی میشه ،برگشتن پیش نامادری برات کابوس درست میشه نامادری روزگارت روسیاه می کنه

مثل خانوادش فکر میکنه خیلی صحبت میکنم ولی خودخواهه  ظاهرش خوبه ولی ظاهر برام مهم نیست کشاورزه

من ۲۹ سالمه قبلا یه بار جدا شدم هم سن تو بودم بعد هفت سال دوباره ازدواج کردم اینو گفتم بدونی یکم تجربه دارم 

زندگی آسون نیس باید بجنگی برای خواستت بیشتر باهاش صحبت کن بگو بزار درسمو بخونم اگر دوسم داری نزار برام عقده بشه و گر نه از جای دیگه سر باز می‌کنه بگو باید پشتیبانم باشی تشویقم کنی برای درس خواندن نه اینکه مانعم بشی بگو بچه دار شیم بچون مادر تحصیل کرده داشته باشه بهتره یا مادر بی سواد بگو مثلا معلم میشم باعث افتخار تو و خانوادت میشم بگو تو جوونی پدرمادرت سنتی فکر میکنن تو مث اونا نباش پشتم باش منم برات خانومی میکنم بگو بعد ک شاغل شدم همین خانوادت به ما افتخار می‌کنن 

افکار اون با یه روز دو روز اینطوری نشده ک زود تغییر کنه باید انقد کار کنی رو ذهنش ک تغییر کنه 

دختر گل کشاورزها الان در امدشون بالاست ، مثلا ادامه تحصیل بدی که چی بشه ؟؟؟ همسرتون به شما اجازه اش ...

یعنی میگین از همه چیم بگذرم 

نجنگم برا زندگیم؟

من ۲۹ سالمه قبلا یه بار جدا شدم هم سن تو بودم بعد هفت سال دوباره ازدواج کردم اینو گفتم بدونی یکم تجر ...

همش ترس اینو دارم ک تلاش کنم ولی بی فایده باشه عمرم بگذره و هیچی دستمو نگیره😔

عزیزم شما شرایط تون خاص ، سعی کن با همسرت رابطه ات رو خوب کنی اول ازدواج اغلب شوهر ها این سخت گیری ه ...

منم موافقم اوایل ازدواج مردا سخت گیری میکنن اگر ببینن زنشون بهشون وفا داره و شیطونی نمیکنه کم کم نرم میشن 

خیلیا ک حتی درسم میخونن ب جایی نمی‌رسن نگران نباش چیزیو از دست نمیدی با گذر زمان همه چی عوض میشه حتی افکار خودت 

میتونی کارایی بکنی ک تو خونه انجام شه مثلا آشپزی یا زبان یاد بگیر آنلاین زبان خیلی بازار کارشم خوبه خیلی کاربردیه میتونی کلاس آنلاین شرکت کنی

یعنی میگین از همه چیم بگذرم  نجنگم برا زندگیم؟

شرلیط،شما انتخاب بین بد وبدتره

میخوای بری پیش نامادری و پدرت که گزینه بدتر هستن؟؟؟

فکر کردی تو دانشگاه چی هست  ؟؟؟

همسرت الان بهت حساسه واز روی عشق ودوست داشتن روت غیرت داره 

با همسرت خوشبخت خواهی شد مخصوصا بچه بیاد همسرت بهت وابسته تر میشه واز حساسیت هاش هم کم میشه خودت هم سنت بالاتر بره پخته میشی 

طلاق برای شما شرایط بدی درست خواهد کرد 

اگر شما طلاق بگیری اینقدر برات شرایط رو سخت خواهند کرد که مجبوری با هرگزینه ای حتی سن پدرت ازدواج کنی 

بچسب به زندگیت و همسرت ،به حرفش گوش کن 

خواستی جایی بری حتما بهش خبر بده در جریان بزار بهش اعتبار و اعتماد بده 

شرلیط،شما انتخاب بین بد وبدتره میخوای بری پیش نامادری و پدرت که گزینه بدتر هستن؟؟؟ فکر کردی تو دان ...

درسته برای طلاق نمیشه وقت هست برای درس خواندن هم همیشه وقت هست 

سعی کن زندگیتو درست کنی حال خودتو بد نکن با این افکار باور کن اونایی ک درسم خوندن حتی پولدار هم هستن تهش شاد نیستن شاد بودن بستگی ب خودت داره سعی کن از زندگیت لذت ببری احتمالا جای خوش آب و هوا هستی از طبیعت لذت ببر با همسرت از زندگی لذت ببرین مرد خوب کم پیدا میشه الان اکثرا معتاد خیانت کار قدر شوهرتو بدون بچسب بهش عاشق خودت کن ازش پول بگیر عشق و حال کن والا🤨

2790
2778
2791
2779
2792