2777
2789
عنوان

به نظرتون کی خوب میشه

261 بازدید | 15 پست
دختر من سه سالش تموم شد رفته توی چهار سال اما هنوز شب ها جا شو خیس میکنه نمیدونم چکار کنم همه اطرافیانم میگن بچشون هم سن دختر من بودن هیچ وقت شب جا شون خیس نمیکردن یعنی دختر من شب ادراری داره یا بعد خودش خوب میشه
باز باران بارید خیس شد خاطره ها / مرحبا بر دل ابری هوا هر کجا هستی باش آسمانت آبی / و تمام دلت از غصه ی دنیا خالی . . . تقدیم به همسر مهربانم
باتوجه ب سن دخترت نمیشه اسمشو گذاش شب ادراری ....فقط وقتی میبینی حاشو خیس کرده دعواش نکن ک استرس بگیره بدترمیشه کمی زمان بهش بده اول کنترل رو تو روز و بیداری خوب یادش بده بعد زمان خواب...قبل خواب هم ببرش دستشویی حتما ولی هیچوقت بش استرس وارو نکن یا سرش دادنزن از این بابت

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شب ادراری تا 7 سال طبیعیه اما معمولا بخاطر سردی مزاجه.گرمی بده بخوره .شب هم بهش کم آب بده.حتما هم شب بیدارش کن ببرش دستشویی.اگر هم جاش رو خیس کرد دعواش نکن.تو روحیه ش اثر بد داره.
به دکتر گفتم:«همه داروهایم را می خورم؛اما تأثیری ندارد.»دکتر پاسخ داد:«آیا داروهایت را سر وقت می خوری؟» و من تازه فهمیدم چرا نماز هایم تأثیری ندارد!؟!؟
فرشته جون راست میگی ? اخه همه بچه های فامیلمون طوری از بچه شون تعریف میکنن انگار هیچ وقت جاشونو خیس نکردن فقط بچه من خودشو خیس میکنه خب به نظر من همه بچه ها تا چهار ' پنج سالگی خودشو ن خیس میکنن
باز باران بارید خیس شد خاطره ها / مرحبا بر دل ابری هوا هر کجا هستی باش آسمانت آبی / و تمام دلت از غصه ی دنیا خالی . . . تقدیم به همسر مهربانم
اگر فقط همین مشکل رو داره جای نگرانی نیست. شما باید شب بیدار شی بچه رو ببری دستشویی. اگر این کار رو نمی کنی طبیعی هست جاشو خیس کنه
آموزش عکس گذاشتن در تاپیک های نینی سایت http://8pic.ir/images/07qa7syjdovsngtbxfgd.jpg
اخه میدونی چی عصبانیم میکنه وقتی میگم هلیا شب خودشو خیس میکنه فک و فامیلا میگن وای مگه میشه بچه ی ما این جوری نبود خودش میدونست اخه مگه میشه ? همه بچه ها این جورن
همه اینطور نیستن . با دکترش مطرح کن .
زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار
شادونه جون بیست دو ماه بود ولی خودم از چهار ماهگی شب پوشک نمی‌کردم شبا سه چهار با میبردمش دستشویی صبح هم از خواب بیدار میشد اول میبردمش دستشویی بعد پوشکش میکردم
خب بچه رو که از پوشک می‌گیری محال ممکن که توی خونه رو فرش رو تشک اصلا همه جای خونه رو خیس نکنه خیلی هم که حواست باشه بازم یک بار رو فرش جیش میکنه به نظرتون این طور نیست ?