2777
2789

اینجوری که شما میگین پس باید فقط با یه پولدار ازدواج کرد احساس مهم نیست چون موندگار نیست 😐😂

همیشه سعی کن یه دلیل برای خوشحال بودن پیدا کنی حتی اگر کوچیک یا کم اهمیت باشه ، همین که باعث شده برای چند لحظه خوشحال باشی کافیه.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست داشتنه محضه

دوست داشتن محض هم ازعاشقی میادوقتی کسیودوست داری بخاطرش ازخودت میگذری یاازجونت  پس عشقه اگرکسی عشق تجربه نکرده نمیتونه بگه عشق وجود نداره دیروزیکی ازکاربراتایپک زده بود چرایه پسرهمزمان عاشق چنددختره  حوصلم نذاشت پست بذارم اون عشق نیست هوسه ادم عاشق فقط یکنفرمیبینه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

دوست داشتن محض هم ازعاشقی میادوقتی کسیودوست داری بخاطرش ازخودت میگذری یاازجونت  پس عشقه اگرکسی ...

بازم میگم عشق با دوست داشتن فرق داره

دوست داشتن ابدیه ولی عشق به یه مو بنده..عشق فقط یه عطشه ..همین

دوست داشتن همراه با عقل و درایته

ولی عشق فقط همراه با هوسه.واسه همین بعد از رسیدن میخوابه

بازم میگم عشق با دوست داشتن فرق داره دوست داشتن ابدیه ولی عشق به یه مو بنده..عشق فقط یه عطشه ..همین

عشق ابدیه  واگرعاشق باشی تاقیامت عاشقی حالاطرفت هرجورباشه دوست داشتن خیلیادوست داری   بله عشق عطشه اماتاهمیشه حتی اونموقع که کنارشی بازم عاشقشی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

عشق ابدیه  واگرعاشق باشی تاقیامت عاشقی حالاطرفت هرجورباشه دوست داشتن خیلیادوست داری   بله ...

نظرتون محترمه ولی عشقی وجود نداره.اونیکه به عشقش نمی‌رسه عاشقه توهمات ذهنی خودش میشه نه خصوصیات طرف مقابل.یه بت تو ذهنش از اون شخص میسازه و تا ابد میپرستتش ولی اونی که به عشقش میرسه چون بعد از رسیدن عشق فروکش می‌کنه کم کم ایرادای طرف مقابل رو‌میبینه

یه عنوان کسی ک سفت و سخت یکبار عاشق شد تایید میکنم که عشقی وجود نداره

خاک+کاکتوس=خاکتوس(دیگه فلسفه نام کاربری رو نپرسید❤️)  میتونید رُکتوس هم صدام کنید ترکیب یک انسان رُک +کاکتوس=رُکتوس

اینم بگم اگه به یه مرد که ادعای عاشقی داره زیادی بها بدی بعدش کاری می‌کنه که انگار از تو برتره و تو هیچی پیشش😂😂😂😂به غلط کردن میندازه زنو😂😂

مردهایی که طرد میشن معمولا تا ابد عاشق میمونن