2777
2789
بعد از رسیدن و ازدواج عشق از بین می‌ره  اونایی هم که سالهاست عاشق یکی دیگه موندن چون بهش نرسید ...

آبجی، کلا هر عشق پایان پذیره،،، وتاریخ انقضاء داره، مثلا وقتی ازدواج مسکنن بعداز دوسال، خسلی بزاشون عادی وحتی ممکن دعوا هم بکنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

علاقه با عشق زمین تا اسمون فرق میکنه دااش علاقه یعنی شما ی چیزیو دوس داشته باشی شاید ی دقیقه یا ثان ...

بله ولی در واقع وحقیت دنیا ما چنین چیزی نمی بینم ومعدوم هست

آبجی، کلا هر عشق پایان پذیره،،، وتاریخ انقضاء داره، مثلا وقتی ازدواج مسکنن بعداز دوسال، خسلی ب ...

درسته ولی اونایی که فاز برمیدارن و میگن چندین ساله یکیو نتوستن فراموش کنن و همچنان عاشقش هستن یک علت داره و اونم اینه که نتونستن بهتر از اون رو پیدا کنن 

عشق درسته یه حس خاصه ولی بعد از رسیدن از بین می‌ره و اگه واقعا عشق لاشه جاشو میده به همون علاقه و گا ...

من خب هردختری اگه ی نفرو ببینه که خوشگل باشه خب بهش علاقه مند میشه و فکر میکنه عشقه ولی شاید بره جلوتر یهو یکی دیگه رو ببینه علاقه مند ب اون بشه این عشق نیست عشق یعنی فقط ی نفروو تو زندگیت جا بدی و دوسش داشته باشی همین و خلاص. .

درسته ولی اونایی که فاز برمیدارن و میگن چندین ساله یکیو نتوستن فراموش کنن و همچنان عاشقش هستن یک علت ...

این من بهش میگم، وابستگی وعادت کردن به یه آدم

اصصصصلا آدم وابسته ای نیستم. اصلا. فقط همون عشقه. از اول تا الان ته قلبم ثابت مونده و تغییری نمیکنه. ...

خودت میگی وابسته نیستی ولی کنار هم زندگی کردن وابستگی میاره

یه نوع عادته که تعمیمش میدی به عشق

یه مقدار فیلمهای تلویزیونی و کلیپهای ادیت شده ی اینستا جو میدن به جوانها در رابطه با این عشق خیالی

فضای مجازی کلا آدم رو وارد توهم، وخیال میکنه،، وبراشون باورها وتصور های اشتباه میسازه

این من بهش میگم، وابستگی وعادت کردن به یه آدم

وابستگی نهایتا یک هفته بعد از جدایی از بین می‌ره

واقعا اونیکه سالها نمیتونه یکیو فراموش کنه یعنی هنوز بهتر از اون به تورش نخورده و اون آدم هنوز تو ذهنش خاص مونده و یا اون آدم رو خیلی تو ذهنش بزرگ کرده و عاشق توهم ذهنش شده

من خب هردختری اگه ی نفرو ببینه که خوشگل باشه خب بهش علاقه مند میشه و فکر میکنه عشقه ولی شاید بره جلو ...

دقیقا، یعنی خودش برا خودش دوست باشی، نه برای منافع وسود 

بعد از رسیدن و ازدواج عشق از بین می‌ره  اونایی هم که سالهاست عاشق یکی دیگه موندن چون بهش نرسید ...

نظرت درموردکسی که بهش رسیده بعدگذشت سالهاهنوزعاشقه چیه؟؟؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

چرا اينقدر خودتون رو درگیر معني كلمه ها ميكنين

يا يه نفر رو دوس داري يا نداري 

خوب حالا چرايه نفر رو دوس داريم 

برميگرده به اينكه در اون آدم چيزهايي هس كه ما دوس داريم 

يكي زيبايي صورت يكي قد بلند يكي خوش خنده يكي مهربان يكي طناز خيلي ادمو ميخندونه 

درواقع ما دنبال علاقه مندي هاي خودمون هستيم حالا اون علاقه ها رو در فردي مي بينيم بهش جذب ميشيم