2777
2789
عنوان

شوهرم😒

408 بازدید | 10 پست

چند هفتس بهم توجه نمیکنه انگار خواهر برادریم باهم 

قبلا اینجوری نبود به مظرتون علتش چیه

بارها نو گوشیش +۱۸دیدم امکانش هست دوباره رفته باشه سمتشون

قبلا دوی تخت هم تکون میخوردم سریع بیدارمیشد که نیوفتم الان دوشبه از روی تخت میام رو زمین میخوابم اصلا نمیفهمه

احتمال داره ولی خب ببین شاید مشکل فکری داره عصابش خورده 

ولی من خودمم تو این شرایط بودم بنظرم این چیزا دلیل نمیشه باز خودت همسرتو بهتر میشناسی 

⛔️درخواست دوستی ندین مخصوصا اقایون درتاپیکام شرکت نکنید به نی نی یار اطلاع میدم.  خدایا تو بساز تو بسازی قشنگ تره ❤️یا اباعبداالله حسین ❤️
احتمال داره ولی خب ببین شاید مشکل فکری داره عصابش خورده  ولی من خودمم تو این شرایط بودم بنظرم ...

عصابش خورد نیست بادیگران مثل قبله اتفاقی نیفتاده که باعث بشه بهم بریزه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی شرایط بدیههه درکت میکنممم ولی اصلا جاتو جدا نکنن از سر لجبازیم نگو بزا. برم زمین بخوابم حالش جا بیاد فلان نه چون برا اونم عادی میشه راحتتر همکارشو میکنه

⛔️درخواست دوستی ندین مخصوصا اقایون درتاپیکام شرکت نکنید به نی نی یار اطلاع میدم.  خدایا تو بساز تو بسازی قشنگ تره ❤️یا اباعبداالله حسین ❤️

احتمال خیلی زیادمتوجه میشه پایین تخت میخوابی بنظرم خودت بروسمتش ری اکشنشو ببین اونوقت میتونی متوجه بشی ازکجانشات میگیره