2777
2789
عنوان

خواب عجیبی دیدم

312 بازدید | 20 پست

خواب دیدم تو قصر ی پادشام وقراره عقدم کنه کت وشلوار سفیدی تنم بود اشاره کرد بیا کنارم رفتم روتخت پادشاهی نشستم کنار دستش...

لباس سفید ذهنم درگیر کرده نکنه مرگم نزدیکه

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

شما تعبیر خواب بلدین؟

نه ولی یه حدیث از پیامبر بلدم‌که فرمودن خواب تا به زبون‌جاری نشه تعبیری نداره وقتی هم به زبان جاری شد خوب تعبیر کنی اتفاق خوب میافتهبد تعبیر کنی اتفاق بد میافته‌پس‌‌مواظب تعبیر باش بگو خیرع و اتقافات عالی 

انشاالله دامن همه مادرها سبز بشه

قراره اتفاقای غیر منتظره ای برات بیفته که بخاطرشون شوکه میشی . فقط خودت رو نباز 

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐
شما تعبیر خواب بلدین؟

من خواب هارم خیلی خوب تعبیر میکنم خودمم زیااااد خواب میبینم کلا هر وقت که بخوابم خواب میبینم 

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

اصلا نترس عزیزم من بارها خواب دیدم عروس شدم و لباس عروس پوشیدم میبینی ک زنده‌م انشالله ک خیره اصلا هم فک نکن تعبیرش اینه ک خدایی نکرده میمیری

لطفا برای بهم رسیدن من و عشقم یه صلوات بفرستید🥺😢
🙄😢 خداحافظ زندگی 

خواب خییلی خوبی دیدی بزودی یه اتفاق خییلی خوب توی زندگیت می افته و زندگیتو از این رو به اون رو میکنه فقط شکرگذار باش و از یاد خدا قافل نشو ولی از این به بعد خواب هایی که میبینی رو واسه کسی تعریف نکن ولی اگه خواب وحشتناک و کابوس دیدی تعریف کن که تعبیر نشه 

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

حالا لباس عروس بزن برقص نبوده ک شایدم تعبیرش اینه شاهزاده سوار بر اسب سفیدت داره میاد ببرت

نه آخه متاهلم اصلا خیلی عجیی بود این خواب 

تو بیداری اینقد فکر مشکلات زندگیم ب تنها چیزی که فکر نمیکردم شاهزاده با اسبش بود

من یمدته با یکی اختلاف دارم یعنی بعد از بحثی که پیش اومد ارتباطمون کاملا قطع شد، بعد چندوقت پیش خواب ...

حسم به خواب شما اینه که اون آدم اصلا حس پشیمانی نداره ولی چون خیلی باعث رنجش شما شده در ضمیر نا خدآگاه شما تاثیر گذاشته و این خوابو دیدید