2777
2789
عنوان

کیا بیدارن

167 بازدید | 5 پست

من ساعت ۶ باید بیدار شم.

دخترم شیفت صبح

خوابم نمیبره.

فردا جشن آب دارن. تا الان درگیر کاردستیش بودم

لاله های جان فدای میهنم، هرگز فراموش نمی شوید حتی به قیمت جان...🕊 جهان بدون فرزندان ایرانم، چه سوت و کور است💔 فرزند ایران و جان فدای میهنم💚🕊♥️

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

جشن اب نشنیدم🤔 

منم چند شبه همسایه دعوای زن و شوهری شدید دارن تا میام بخوابم با صدای اینا میپرم دیگه تا صبح بیدارم، روزا هم وقت نمیکنم بخوابم همش خستم🥲

به هر که مینگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....
جشن آب چیه😃

کلاس اولی‌ها وقتی به حروف الفبا میرسن که دیگه شروع به خوندن و نوشتن کنن

یه جشن میگیرن.

که چون با آب شروع میشه‌.میگن جشن آب یا الفبا

لاله های جان فدای میهنم، هرگز فراموش نمی شوید حتی به قیمت جان...🕊 جهان بدون فرزندان ایرانم، چه سوت و کور است💔 فرزند ایران و جان فدای میهنم💚🕊♥️

جشن اب نشنیدم🤔  منم چند شبه همسایه دعوای زن و شوهری شدید دارن تا میام بخوابم با صدای اینا میپ ...

منم امروز نخابیدم.

کلافه بودم.

حالا چرا اینوقت شب دعوا میکنن😂😂