2821
2789
عنوان

بیاین لطفا 😭😭😭

285 بازدید | 24 پست

خانما من از ۱۲ شب تا الان دست و پام انگاری ضعف داره تپش قلب دارم انگار کسی میخواد خفم کنه 

نمیفهمم کجام 

میخوام بخوابم نمیتونم 

کسی راهکاری داره اصلا میدونه این چیه که ناگهانی حمله کرددد

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عرق بيدمشك بخور عزيزم  طلا بنداز تو آب بخور  اگه تربت دارى بريز تو آب بخور  به آب ...

به ولا اینایی که گفتی هیچیش واقعیت و صحت نداره.

چرا نمیگی یه  سر برو دکتر فشارخون چک بشه؟

یا شاید با یه تزریق وریدی نرماسالین و مولتی ویتامین  مشکل رفع شه!

به ولا اینایی که گفتی هیچیش واقعیت و صحت نداره.  چرا نمیگی یه  سر برو دکتر فشارخون چک بشه ...

چچون مثلا نرمال سالين و مولتى ويتامين چه نقشى تو اضطراب اين موقع شب داره 

والا امثال شماها اين موقع شب بى دليل مياين تو اورژانس 

ايشون مشكل خاصى نداره و فقط يكم آرامشش رو از دست داده بره اورژانس چى كار اخه 

چچون مثلا نرمال سالين و مولتى ويتامين چه نقشى تو اضطراب اين موقع شب داره  والا امثال شماها اين ...

وای اصلا انگار از کنترل خارج شده بدنم بیدمشک خوردم یکم بهتر شد ولی هنوز انگار دست و پام سسته 

قرص خواب چیه اسمش پیدا کنم

چچون مثلا نرمال سالين و مولتى ويتامين چه نقشى تو اضطراب اين موقع شب داره  والا امثال شماها اين ...

چرا در خصوص افت فشار  نظر ندادین خانم پرستار؟

و اینکه ایشون در خصوص اظطراب صحبتی داشتن؟ 

وای اصلا انگار از کنترل خارج شده بدنم بیدمشک خوردم یکم بهتر شد ولی هنوز انگار دست و پام سسته  ...

قرص خواب نخور عزیزم احتمال زیاد قند خونت پایینه یه چیز شیرین بخور خیلی شیرین یکم دراز بکش ببین چجوری میشی 

وای اصلا انگار از کنترل خارج شده بدنم بیدمشک خوردم یکم بهتر شد ولی هنوز انگار دست و پام سسته  ...

قرص اینا نخور

تو آب یه مقدار گلاب بریز بخور یا گلابو یکم بزن صورتت باعث میشه حس خوبی بگیری یا گل گاوزبان دم کن بخور

به قول مهران مدیری هر وقت خواستی راجع به کسی قضاوتی کنی دوتا سوال از خودت بپرس:کجای زندگیمه؟کجای زندگیشم؟...یه کراش دارم که نمیتونم مخشو بزنم و تو اینجا خیلی راجع بهش حرف میزنم😂انقدر میگم میگم تا بیاد به غلامی دم خونمون😎(خب تو پرانتز باید بگم که زهی خیال باطل،فهمیدم رل داره،لیاقت محبت و عشق خالص منو نداشت     )(یه پرانتز دیگه باز میکنم و باید بگم کات کرده💃) به معجزه معتقدم😍🌱 یه خردادی مودی  سعی میکنم در لحظه زندگی کنم🧘🏻‍♀️ چون زندگی واقعا مسیره و مقصد مشخصی نداره💃اگه بگی خرکی ترین اشتباه زندگیم چی بوده؟ میگم انتخاب تجربی تو دبیرستان🤨 به خاطر همین پرونده ی کنکور تجربی و بعد دو کنکور میبندم و میرم سراغ بیدار کردن کودک درونم و برنامه هایی که تو کودکی واسه آیندم داشتم👩🏻‍🎓🌱📷📚🎼❤️
قرص خواب نخور عزیزم احتمال زیاد قند خونت پایینه یه چیز شیرین بخور خیلی شیرین یکم دراز بکش ببین چجوری ...

الان لرز هم کردم گشنمم شد با اینکه شام کامل خورده بودم 

کلا امشب بدنم ریخته بهم