2777
2789

سلاپ عزیزانم چجوری متووجه بشم شمارم هنــوز تو گوشیش سیو هست یا ن؟ امکان پیام دادن ب دلایلی ندارم

امــــاخیلی مهمه واسم ک متوجه بشم

خواهرانه راهنمایی کنید مرسی❤❤

و اینکه یکعده عزیزان میگن تلگرام دوتا شکلک بیاد یعنی سیوه من تلگرام معمولی دارم و نمی‌تونم از طریق تلگرام متوجه بشم 

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واتساپ استوری بزار اگ ببینه یعنی سیوه شمارت البته اول خودت سیوش کن چون باید هر دو طرف شماره همو سیو داشته باشن 

مــصــرف بــیــش از حــد احـتـرام            موجب سـرگـیـجـه بـعـضـیـا مـیـشـه درمـصـرف آن صـرف جـویـی کنـیـد 

عزیزم یه روشی میگم انجام بده

تو تلگرام برو رو پروفایلش بزن حذف مخاطب،وقتی حذف مخاطب رو زدی ببین اسمش نوشته شد یا شماره ش افتاده اون بالا

اگ شمارش افتاده ک ینی دارتت

اگ اسمش افتاده ینی ندارتت

امیدوارم از این حال در بیای

بعضی از درها برای همیشه بسته میشن،بقیه به جاهای غیر قابل انتظار باز میشن❤️🤌اونقدر قوی باش که رها کنی،اونقدر عاقل باش که برای آنچه لایقش هستی صبر کنی😊
عزیزم سوالای تخم مرغی نپرس واقعا نمیدونیم😐

تیکه کلام جدیدم:تخم مرغی

بعضی از درها برای همیشه بسته میشن،بقیه به جاهای غیر قابل انتظار باز میشن❤️🤌اونقدر قوی باش که رها کنی،اونقدر عاقل باش که برای آنچه لایقش هستی صبر کنی😊
واتساپ استوری بزار اگ ببینه یعنی سیوه شمارت البته اول خودت سیوش کن چون باید هر دو طرف شماره همو سیو ...

بلاکم

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

عزیزم یه روشی میگم انجام بده تو تلگرام برو رو پروفایلش بزن حذف مخاطب،وقتی حذف مخاطب رو زدی ببین اسم ...

حذف مخاطب بزنم پیام هاهم پاک میشن؟؟

حذف مخاطب بزنم پیام هاهم پاک میشن؟؟

پیام ها نه

دوباره میتونه از قسمت پیامات بری رو پروفایلش اضافه کنی به مخاطبات

پیام ها نه دوباره میتونه از قسمت پیامات بری رو پروفایلش اضافه کنی به مخاطبات

مرسی فداتبشم

پیام ها نه دوباره میتونه از قسمت پیامات بری رو پروفایلش اضافه کنی به مخاطبات

تو قسمت این فورمیشن شمارش میاد اما بالا تو عکسش اسمش میاد

تو قسمت این فورمیشن شمارش میاد اما بالا تو عکسش اسمش میاد

تو صفحه چت ک وایمیستی شمارش میفته؟

تو صفحه چت ک وایمیستی شمارش میفته؟

کجاش دقیقا یعنی بالا بجای اسمی که سیو باشه شماره بیوفته؟

کجاش دقیقا یعنی بالا بجای اسمی که سیو باشه شماره بیوفته؟

اره.تو صفحه چتتون ک هستی اونجایی ک پیامایی ک ب هم دادید رو داری میخونی اون بالا اسمش افتاده یا شماره؟