nazaniin066 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 8591 عنوان التماس میکنم بیاید جوابم بدید😭😭😭😭 149 بازدید | 16 پست سلاپ عزیزانم چجوری متووجه بشم شمارم هنــوز تو گوشیش سیو هست یا ن؟ امکان پیام دادن ب دلایلی ندارمامــــاخیلی مهمه واسم ک متوجه بشمخواهرانه راهنمایی کنید مرسی❤❤و اینکه یکعده عزیزان میگن تلگرام دوتا شکلک بیاد یعنی سیوه من تلگرام معمولی دارم و نمیتونم از طریق تلگرام متوجه بشم میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭 1402/08/02 | 01:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khoday_mer3p عضویت: 1398/11/02 تعداد پست: 31915 عزیزم سوالای تخم مرغی نپرسواقعا نمیدونیم😐 آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!
ti___amo عضویت: 1402/07/20 تعداد پست: 2258 موبو گرام نصب کن البته اگه اون تل گرام داشته باشه برای شادی روح بابام یدونه صلوات میفرستی؟
aram79a عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 969 واتساپ استوری بزار اگ ببینه یعنی سیوه شمارت البته اول خودت سیوش کن چون باید هر دو طرف شماره همو سیو داشته باشن مــصــرف بــیــش از حــد احـتـرام موجب سـرگـیـجـه بـعـضـیـا مـیـشـه درمـصـرف آن صـرف جـویـی کنـیـد
تینکربل_هستم عضویت: 1401/05/27 تعداد پست: 2899 عزیزم یه روشی میگم انجام بدهتو تلگرام برو رو پروفایلش بزن حذف مخاطب،وقتی حذف مخاطب رو زدی ببین اسمش نوشته شد یا شماره ش افتاده اون بالااگ شمارش افتاده ک ینی دارتتاگ اسمش افتاده ینی ندارتتامیدوارم از این حال در بیای بعضی از درها برای همیشه بسته میشن،بقیه به جاهای غیر قابل انتظار باز میشن❤️🤌اونقدر قوی باش که رها کنی،اونقدر عاقل باش که برای آنچه لایقش هستی صبر کنی😊
تینکربل_هستم عضویت: 1401/05/27 تعداد پست: 2899 عزیزم سوالای تخم مرغی نپرس واقعا نمیدونیم😐 تیکه کلام جدیدم:تخم مرغی بعضی از درها برای همیشه بسته میشن،بقیه به جاهای غیر قابل انتظار باز میشن❤️🤌اونقدر قوی باش که رها کنی،اونقدر عاقل باش که برای آنچه لایقش هستی صبر کنی😊
nazaniin066 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 8591 واتساپ استوری بزار اگ ببینه یعنی سیوه شمارت البته اول خودت سیوش کن چون باید هر دو طرف شماره همو سیو ... بلاکم میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭
khoday_mer3p عضویت: 1398/11/02 تعداد پست: 31915 تیکه کلام جدیدم:تخم مرغی 🤣🤣🤣♥️ آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!
nazaniin066 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 8591 عزیزم یه روشی میگم انجام بده تو تلگرام برو رو پروفایلش بزن حذف مخاطب،وقتی حذف مخاطب رو زدی ببین اسم ... حذف مخاطب بزنم پیام هاهم پاک میشن؟؟ میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭
تینکربل_هستم عضویت: 1401/05/27 تعداد پست: 2899 حذف مخاطب بزنم پیام هاهم پاک میشن؟؟ پیام ها نهدوباره میتونه از قسمت پیامات بری رو پروفایلش اضافه کنی به مخاطبات بعضی از درها برای همیشه بسته میشن،بقیه به جاهای غیر قابل انتظار باز میشن❤️🤌اونقدر قوی باش که رها کنی،اونقدر عاقل باش که برای آنچه لایقش هستی صبر کنی😊
nazaniin066 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 8591 پیام ها نه دوباره میتونه از قسمت پیامات بری رو پروفایلش اضافه کنی به مخاطبات مرسی فداتبشم میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭
nazaniin066 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 8591 پیام ها نه دوباره میتونه از قسمت پیامات بری رو پروفایلش اضافه کنی به مخاطبات تو قسمت این فورمیشن شمارش میاد اما بالا تو عکسش اسمش میاد میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭
تینکربل_هستم عضویت: 1401/05/27 تعداد پست: 2899 تو قسمت این فورمیشن شمارش میاد اما بالا تو عکسش اسمش میاد تو صفحه چت ک وایمیستی شمارش میفته؟ بعضی از درها برای همیشه بسته میشن،بقیه به جاهای غیر قابل انتظار باز میشن❤️🤌اونقدر قوی باش که رها کنی،اونقدر عاقل باش که برای آنچه لایقش هستی صبر کنی😊
nazaniin066 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 8591 تو صفحه چت ک وایمیستی شمارش میفته؟ کجاش دقیقا یعنی بالا بجای اسمی که سیو باشه شماره بیوفته؟ میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭
تینکربل_هستم عضویت: 1401/05/27 تعداد پست: 2899 کجاش دقیقا یعنی بالا بجای اسمی که سیو باشه شماره بیوفته؟ اره.تو صفحه چتتون ک هستی اونجایی ک پیامایی ک ب هم دادید رو داری میخونی اون بالا اسمش افتاده یا شماره؟ بعضی از درها برای همیشه بسته میشن،بقیه به جاهای غیر قابل انتظار باز میشن❤️🤌اونقدر قوی باش که رها کنی،اونقدر عاقل باش که برای آنچه لایقش هستی صبر کنی😊