2777
2789
عنوان

التماس میکنم بیاید جوابمو بدید😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 35 پست
جلوی مخاطبینی که تو تلگرام تو رو سیور دارن یه علامت هست

چه علامتی گلم؟

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فقط یه راه بلدم که این به تنظیمات گوشی طرف مقابلت بستگی داره. توی تلگرام وارد صفحه چت میشی روی اسمش اون بالا کلیک میکنی و شماره‌ش رو پاک میکنی. وقتی پاک کردی، اگه اسمی که خودش رو اکانتش گذاشته بیاد، یعنی شماره شمارو نداره یا تنظیمات گوشی‌ش بدین شکله که کلا شماره‌ش برای هیچکس باز نباشه، اگه شماره‌ش بیاد بعنی شمارو سیو داره ولی همونطور که گفتم، به تنظیمات اکانتشم بستگی داره.

چه علامتی گلم؟

چجوری شکل آدمک

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

اگه تلگرام واتساپ ایتا یا جایی دیگه برای تو پروفایل داره با گوشی یکی دیگه که مطمئنی شمترشو نداره چک کن ببین برای اون هم پروفایلش میاد یا ن اگه اومد که یعنی پروفایل رو روی همه گذاشته ولی اگه نیومد یعنی پروفایلش رو گذاشته رو مخاطبین خودش و شماره تو رو هم داره 

برو داخل تلگرام مخاطبینو نگاه کن به اسمش که رسیدی اگه دوتا شکلک ادم روبروی اسمش بود یعنی شمارتو داره

هیچی جلوش نیست نه یکی نه دوتا برا بقیه مخاطب هاهم نییست

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

الان عکس میفرستم متوجه شی عزیزم 

باش عشقم منتظرم💕😘

اگ اون علامت ک نشون دادم ‌،،باشه، یعنی شمارتو سیو داره😘

عزیزم تلگرام من اینجوری نیست که😢

اگ اون علامت ک نشون دادم ‌،،باشه، یعنی شمارتو سیو داره😘

اسم تلگرامـت چیه عزیزم

این موبوگرامه فقط اینطوری میتونی متوجه بشی گلم

مرسی دورت بگردم