2821
2789
عنوان

سرطان سینه

441 بازدید | 31 پست

دوستان علائمش چیه؟ کسی اطرافیان بوده داشته باشه 

مادر من ی هفتس جفت سینه هاش درد میکنه امروز براش از پزشک متخصص زنان وقت گرفتم استرس دارم نکنه این بیماری باشع🤦🏻‍♀️ البت مادر ۷ سالع امپول جلوگیری استفاده میکنن نکونه از اونه؟

طی شدایام برومندی ما در سختی/همچو آن دانه ک در زیر قدم سبز شود

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

باید معاینه بشن و اگر بالای ۴۰ سالن ماموگرافی اگر زیر ۴۰ سال سونوگرافی، درمورد علائم هم طیف داره میتونه بی علامت باشه تا علائم ظاهری مثل زخم و ترشح از سینه و...درد هم میتونه باشه هم میتونه نباشه خیلی specific نیست 

دکتر آوا جلالی ✍🏻 لطفا درخواست دوستی و‌پیام شخصی ندین🙏

ن اگ درد بکنه کیسته یا چیزی

مادر من ب این بیماری مبتلا بودن و دکترش گفته بود اگ دردکنه خطری نداره ولی اگ دردنکنه خطرناکه

ایشالا هیچی نیست

مادر من گرید ۳بود و معجزه خدارو دیدیم💕🙂

انشالا که چیز خاصی نباشه.عمه ی من دو سال پیش سرطان سینه گرفت،اصلا درد نداشت و خیلی اتفاقی زیر دستش ی ...

من سینه هاش چک کرذم هیچ توده ای احساس نکردم و حتی زیر بغل هیچ‌توده ای نبود و زخم و مایع و هیچی نداره فقط معذرت میخوام اطراف نوکش درد داره چهارشنبه وقت متخصص گرفتم میخواست نره بزور راضش کردم🤦🏻‍♀️

ن اگ درد بکنه کیسته یا چیزی مادر من ب این بیماری مبتلا بودن و دکترش گفته بود اگ دردکنه خطری نداره و ...

الهی شکرش خداروشکر ایشاااله همیشه مادرتون زنده ووسلامت باشندو هیچوقت برنگرده میشه علائمش و‌بدونم

باید معاینه بشن و اگر بالای ۴۰ سالن ماموگرافی اگر زیر ۴۰ سال سونوگرافی، درمورد علائم هم طیف داره میت ...

بالای چهل هستن بله بخاطر همین از ی پزشک خوب وقت گرفتن میسه ی سری علائمش و بدونم

باید معاینه بشن و اگر بالای ۴۰ سالن ماموگرافی اگر زیر ۴۰ سال سونوگرافی، درمورد علائم هم طیف داره میت ...

عزیزم من نوک سینهام خیلی درد دارم ن ترشحی دارن ون کیسه فقط یکم تقریبا نزدیک کتفم احساس درد شدید دارم 

فروش داروهای گیاهی نظیر انواع قرصهای لاغری .چاقی.لزل(گلوتاتیون)سفیدی کل بدن . کرمهای سفیدی صورت وازبین بردن لک وکک ومک . کرمهای جوانساز دست وصورت . ابرسان قوی صورت . قرص هیربست وهیرتامین اصل . اسکرابهای صورت وبدن . انواع ماسک . وخیلیی چیزهای دگه امکان ارسال ب سراسر کشور (خواهرای عزیزم من کلی احترام واستون قائلم پس با طعنه وکنایه ریپلای نکنید )

[QUOTE=314983346]من سینه هاش چک کرذم هیچ توده ای احساس نکردم و حتی زیر بغل هیچ‌توده ای نبود و زخم و مایع و هیچی نداره ...[/QUOTE 

فکر نکنم چیز خاصی باشه،چکاپ بده خیالتون راحت میشه انشالا

[QUOTE=314983346]من سینه هاش چک کرذم هیچ توده ای احساس نکردم و حتی زیر بغل هیچ‌توده ای نبود و زخم و ...

دعا کنید چیزی نباشه مضطرب شدم چهارشنبه وقت داره♥️☺️

الهی شکرش خداروشکر ایشاااله همیشه مادرتون زنده ووسلامت باشندو هیچوقت برنگرده میشه علائمش و‌بدونم

مرسی عزیزممم همچنین💕😍

علائمی نداشت پارسال یادمه شب احیا بود اومد لباسشو عوض کنع

ی دست ک رو سینش کشید دید یچی اندازه گردو ب دستش خورد

بعداز کلی نگرانی و ماموگرافی و نمونه برداری اینا گفتن بله سرطان سینه‌ست ولی فقط ب منو مامانم نگفته بودن ک بدخیمه

۸جلسه شیمی درمانی شدن با داروهای اتریشی آلمانی ک خیلییی گرون بودن و سخت پیدا میشد

من سینه هاش چک کرذم هیچ توده ای احساس نکردم و حتی زیر بغل هیچ‌توده ای نبود و زخم و مایع و هیچی نداره ...

عزیزم منم مث مادرتون هیچ کیسه ای ندارم فقط نوک سینه هام درد شدید دارم احساس میکنم سینه چپم ورم کرده

فروش داروهای گیاهی نظیر انواع قرصهای لاغری .چاقی.لزل(گلوتاتیون)سفیدی کل بدن . کرمهای سفیدی صورت وازبین بردن لک وکک ومک . کرمهای جوانساز دست وصورت . ابرسان قوی صورت . قرص هیربست وهیرتامین اصل . اسکرابهای صورت وبدن . انواع ماسک . وخیلیی چیزهای دگه امکان ارسال ب سراسر کشور (خواهرای عزیزم من کلی احترام واستون قائلم پس با طعنه وکنایه ریپلای نکنید )
مرسی عزیزممم همچنین💕😍 علائمی نداشت پارسال یادمه شب احیا بود اومد لباسشو عوض کنع ی دست ک رو سینش ...

انشالله هیچوقت برنگرده🥺پول و همه چی ب فدای سرش 

یعنی قبلش هیچ دردی نداش😳ممکنه؟؟؟ فقط توده بود؟