2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان وضعیت زندگیشون چطوره؟ 

بحثا همچنان ادامه داشت بعد ازدواج خیلی ام شدت گرفت چقدر بهش قبل ازدواج گفتم نکنه این اشتباهو گوش نکرد

الان منزلشون یکم از ما دورتره زیاد جزئیات نمیگه بهم اما این اشتباهو نکن از من به تو نصیحت خودتو پیر نکن تا بیای ادمش کنی سنت رفته بالا از زندگی هیچی نمیفهمی من مردایی رو دیدم ک اگ بهت علاقه داشته باشن بخداوندی خدا باهات بحث الکی نمیکنن.

بعضی از درها برای همیشه بسته میشن،بقیه به جاهای غیر قابل انتظار باز میشن❤️🤌اونقدر قوی باش که رها کنی،اونقدر عاقل باش که برای آنچه لایقش هستی صبر کنی😊
مثلا توی دوران نامزدی حساسیت طبیعی؟ مثلا اجازه نده تنهایی بیرونبری

این دیگه به فرهنگ و میزان روشنفکری دو طرف بستگی داره، کلا بحثی شد باید ازش بخوای دلیل و منطقشو بگه که بعد از ازدواج مشکلی پیش نیاد  کلا دوره نامزدی دوره شناخته باید این مسائل . بحثها پیش بیاد که شناخت کافی از هم پیدا کنید

بحثا همچنان ادامه داشت بعد ازدواج خیلی ام شدت گرفت چقدر بهش قبل ازدواج گفتم نکنه این اشتباهو گوش نکر ...

خیلی باهم داریم سرچیزای الکی بارهاخواستم تمومش کنم ولی خب باز برگشتیم بهم من دارم سعی میکنم حساسیتاموبزارم کنار بقول خودش حرف گوش کن تربشم ولی خب اون میگ من مرد هستم غروردارم میادسمتم بابت اشتباهش ولی عذرخواهی نمیکنه.. 

🕊✨🤲🏻

این دیگه به فرهنگ و میزان روشنفکری دو طرف بستگی داره، کلا بحثی شد باید ازش بخوای دلیل و منطقشو بگه ک ...

من دیگ تاحدزیادی میدونم ازچی خوشش میادچی ناراحتش میکنه فقط غرورش اذیتم میکنه یخورده خودخواه 

🕊✨🤲🏻

خیلی باهم داریم سرچیزای الکی بارهاخواستم تمومش کنم ولی خب باز برگشتیم بهم من دارم سعی میکنم حس ...

این اشتباهو نکن نمیتونم خیلی اینجا توضیح بدم ولی کسی که تو نامزدی باهات هر شکلیه بعد ازدواج اون رفتارا پر رنگ تر میشه چه رفتار خوب چه رفتار بد،فکر نکن بعد ازدواج قراره معجزه رخ بده نه،موضوعات بیشتری هم بهش اضافه میشه

بعضی از درها برای همیشه بسته میشن،بقیه به جاهای غیر قابل انتظار باز میشن❤️🤌اونقدر قوی باش که رها کنی،اونقدر عاقل باش که برای آنچه لایقش هستی صبر کنی😊
این اشتباهو نکن نمیتونم خیلی اینجا توضیح بدم ولی کسی که تو نامزدی باهات هر شکلیه بعد ازدواج اون رفتا ...

استرس گرفتم😥چون بدلایلی ک اولیش دوسش دارم  وسایر موارد نمیتونم جدابشم

🕊✨🤲🏻

استرس گرفتم😥چون بدلایلی ک اولیش دوسش دارم  وسایر موارد نمیتونم جدابشم

باز هر جور صلاحته،یه مشاور ام برو تشخیص میده میتونید با هم بمونید یا نه.من خودم از یه رابطه ای ک خیلی طرفو دوس داشتم اومدم بیرون چون علاقه کافی نیس