2777
2789

سه تا بچه مدرسه ای دارم بعد از ظهر با بچه ها درس ومشق انجام میدم هیجا نمرم مادرم میگه ویل کن درس ها رو برو بگرد و بچرخ و زندگی کن داری وقت تو تلف می کنی هیچی تو درس نیست منم به فکر فرو رفتم آیا راست میگه مادرم ؟ منم احساس می کنم زندگیم خیلی بی رنگه ،،،،

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام. درس در حد نیاز خوبه. 

ما هم در حد نیاز با بچه کار میکنیم. نهایت خ خ نمیگیره خ میگیره اونم نشد ق ق 

واقعا حیفِ دنیای خودتان و بچه ها.

بیشتر به تفریح مشغول کنید تا درس.

درس هم درس فارسی و ریاضی 

الباقی هیچند.

موفق باشید.

جهت مشاوره ی حقوقی، دعاوی خانواده، مهریه، طلاق توافقی، نفقه، وکالت در طلاق و انواع قراردادها، حقوق کیفری، توهین، تهدید، قذف، افترا، مزاحمت و.......پیام دهید.                                                                                                     کانال تازه تاسیس وکیل یار در تلگرام vakil_yarhs@                                 حمایت می کنید؟💞

اولا اینکه اول این ماییم که یه زندگیو برای بچه هامون درست میکنیم ما اونا رو به این دنیا میاریم پس در برابرشون مسئولین ادم تا وقتی که اماده نیست و شرایطش اکی نیست بچه نمیاره یا تعدادشو زیاد نمیکنه درسته که باید به خودتون خیلی اهمیت بدید ولی به اونا بیشتر حق میدم.

کارشماخیلیییی مهمه،سه تا انسان رو دارین پرورش میدین و تحویل جامعه میدین،من این خانم هارو که میبینم بهشون افتخار میکنم،شما کار بزرگی دارین انجام میدین....

ولی گاهی وقتاهم برای خودتون زمان بزارین برای روحیه خودتون هم خوبه

از نظر من مادر کلا نباید با بچه درس و مشق کار کنه

پیگیر بشه ک امروز چه درسی دادن و فردا چه تکلیفی دارن ولی اینکه بخوای باهاشون کار کنی، اشتباه محضه و وقتی یکم بزرگ بشن پشیمون میشی از این کارت