خانوما عروسیمه پریودم میوفته موقع های عروسیم.. چیکار کنم که نشه؟ قرص ال دی بخورم؟ چقدر قبلش؟
کلا چیکار کنم رقصمو؟ استرس عروسیمو؟ تو مجلس چجوری باشم؟ بعد عروسی چیکارکنم راستش یکم استرس دارم واسه شب😅
❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️
❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️
سر خود کاری نکنی . ال دی خیلی عوارض داره برو تو طب سنتی و اینا . دلنوشته بخور که عوارض نداشته باشه ...
پپس چیکار کنم روز عروسی حوصله درد پریود ندارم
من جراحی داشتم مجبور شدم خوردم ک تو اتاق عمل پری نباشم.سینه هام کیست در اورد😑
جواب داد؟ پریود نشدی؟؟
چند روز زودتر خوردی؟