2777
2789
عنوان

طــــــلاق💔

292 بازدید | 31 پست

سلام خوشکلا

یه سوال

ایا تمام طلاقا (بیشتر منظورمـ طلاقای یک طرفس ) قبلش مشاوره دارن

یا فقط طلاق توافقیه ک باید وقت مشاوره گرفت؟

" یا  رَبِّ لا تُعَلِّق قَلبی بِما لَیسَ لی "پروردگارا قلب مرا به آنچه برای من نیست،وابسته مگردان...🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه ادله ی کافی برای جاری کردن طلاق نباشه مشاوره می‌فرستن

مشاوره گواهی عدم سازش میده؟

من شوهرم نمیاد مشاوره

بنظرتون چی میشه

" یا  رَبِّ لا تُعَلِّق قَلبی بِما لَیسَ لی "پروردگارا قلب مرا به آنچه برای من نیست،وابسته مگردان...🙏
من یکطرفه جدا شدم مشاوره نفرستادن البته اون کارتن خواب بود و دادگاه نمیومد

ینی طلاق غیابی گرفتی؟؟ مدرکت چی بود ک تونستی رای رو بگیری

مشاوره گواهی عدم سازش میده؟ من شوهرم نمیاد مشاوره بنظرتون چی میشه

خب اگه نیاد دوباره وقت مشاوره میدن احتمالا چون طلاق هایی رو زود جاری میکنن که علتش معتادی و کتک زدن و این جور چیزای خطرناک باشه 

لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی ‌ . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن  
خب اگه نیاد دوباره وقت مشاوره میدن احتمالا چون طلاق هایی رو زود جاری میکنن که علتش معتادی و کتک زدن ...

من شوهرم مشکل شرب خمر داره و فقط چنتا عکس و دوتا صفحه چت ازش دارن ک اقرار کرده ب خوردن مشروب.البته شاهدم دارم.کتک کاریم داشتیم ولی واسه اون نامه ندارم متاسفانه😔

خب اگه نیاد دوباره وقت مشاوره میدن احتمالا چون طلاق هایی رو زود جاری میکنن که علتش معتادی و کتک زدن ...

برا منو ک خیلی کش دادن با اینکه دوتا دلیل اورده بودم اما بازم هی طولش میدادن ک باید بیاد و بهش زمان میدادن درحالیکه اون اصلا ابلاغیه هارو باز نمیکرد و نمیدید یه خطی داده بود ک اصلا کار نمیکرد 

اعتیاد نامه هایی ک از کمپ اوردم .سه تا. و رای نفقه هم بود 

خداروشکر ک نجات پیدا کردی عزیزم

برا منو ک خیلی کش دادن با اینکه دوتا دلیل اورده بودم اما بازم هی طولش میدادن ک باید بیاد و بهش زمان ...

مهریتو بخشیدی؟

من شوهرم مشکل شرب خمر داره و فقط چنتا عکس و دوتا صفحه چت ازش دارن ک اقرار کرده ب خوردن مشروب.البته ش ...

خب کتک کاری رو که باید پزشکی قانونی تایید کنه یا شاهد ببرین دادگاه در مورد شراب هم چون مشکل اخلاقی محسوب میشه دادگاه به این راحتی حکم به طلاق نمی‌ده و امید به تغییر رفتار شوهرتون داره مگه اینکه طلاق توافقی باشه و خودش بیاد و بگه طلاق میده و شما هم مهریه رو ببخشی

لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی ‌ . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن  
خب کتک کاری رو که باید پزشکی قانونی تایید کنه یا شاهد ببرین دادگاه در مورد شراب هم چون مشکل اخلاقی م ...

وای ته دلم خالی شد. ن بابا اون ک طلاق بده نیس امید داشتم با نامه مشاوره و این جیزایی ک ازش دارم بتونم جدا بشم و رای رو بگیرم.