2777
2789
عنوان

خانما یه سوال اقدام برای بارداری

25 بازدید | 45 پست
اول عذر خواهی میکنم بابت سوالم .مطمئنا اگه کسی رو میشناختم که قابل اعتمادم بود اینجا همچین چیزی رو مطرح نمیکردم! اگر مرد زمانی که میخوایم اقدام کنیم برای بارداری وسط کار یه دفه خسته بشه و از حالت خاصش خارج بشه و دوباره زمان ببره تا دوباره امادگی رو پیدا کنه ... این طبیعیه؟ یعنی ممکنه مرد یهو حالتش رو از دست بده وسط اقدام؟ متاسفانه روم نمیشه این سوال رو از کسی پرسم تو دنیای واقعی
شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تکرار میشه ... مگه اینکه اونروز تو خونه باشه و کار خاصی نکرده باشه به قول خودش خسته نباشه
از خودش بپرس چی دوست داره و آیا شما کم کاری کردی که ایشون اینجور میشه یا نه... ممکنه ضعف میکنه که میتونی هر روز از تقویتی ها بهش بدی...چهار مغز . .موز...شیر عسل....میوه....مولتی ویتامین هم طبق نظر پزشک بخوره آزمایش هم بده که چه بهتر قرص ویتامین ای....سلن پلاس و ....
خدیا پناهم باش....
همش میترسم قرصای لاغری کار دستمون داده باشه . چیزای مقوی زیاد میخوره ! دیر انزالی نشونه ی بدیه واسه بارداری یا ربطی نداره؟
ممنون محیا جون والا یه دکتر طب سنتی گفت این قرصا اولین اثراتش هورمونیه واسه همین منو ترسوند ! گفت خیلی خانما اینا رو میخورن دیگه عادت ماهیانه نمیشن !