emirea مدیر استارتر عضویت: 1400/12/15 تعداد پست: 182 عنوان عمل اپاندیس 121 بازدید | 4 پست داداشم کلاس هفتمه دیروز دل درد شدید داشتش بردنش دکتر ازمایش نوشت امروز صبح تشخیص دادن اپاندیسشه غروب دل دردش شدید تر شد بردنش بیمارستان گفتن اپاندیس حاد همراه با عفونت داره باید اورژانسی عمل بشه کسی اگه تجربه ای داره بگه لطفا براش دعا کنید 1402/08/01 | 21:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tyasan عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 41063 نترس چیزی نیستعمل میکنن و تمامبرای یکی از نزدیکای منم همین تشخیص رو دادن براش و عمل شد و حالش خوب شد ( )
کاربر_کاربر۲۰۲۳ عضویت: 1402/06/10 تعداد پست: 455 من عمل کردم ، خیلی عمل راحتی فقط تا ۲ روز خیلی خوابیدن وبلند شدن براش سخته ولی بعد از ۵ روز کاملا به شرایط گذشته بر می گردهخود دکتر بهتون می گه ولی منم می گم که غذایی بهش بدین که یبوست نگیره که خیلی بد می شههمش بهش سوپ بدین و ... ...
emirea مدیر استارتر عضویت: 1400/12/15 تعداد پست: 182 نترس چیزی نیست عمل میکنن و تمام برای یکی از نزدیکای منم همین تشخیص رو دادن براش و عمل شد و حالش خو ... ایشالا که مشکلی پیش نیاد تا غروب دانشگاه بودم خیر نداشتم الان تو خونه دارم دیوونه میشم
tyasan عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 41063 ایشالا که مشکلی پیش نیاد تا غروب دانشگاه بودم خیر نداشتم الان تو خونه دارم دیوونه میشم ان شاللهاسترس برای چی ؟یه عمل متداولهخیلی ها انجاممیدن در طول عمرشونبسپر به خدا ( )