2777
2789
عنوان

دیدار و آشنایی

56 بازدید | 6 پست

سلام دوستان

از دیدار چندم دختر خانم باید تعارف کنه برای پرداخت صورت حساب؟

کلا هرچی راجع به دیت و نکاتی که دختر باید رعایت کنه میدونین بگین لطفا

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مرسی پس منم تعارف نکنم😂 تقریبا ده روز داره از دیدار اخرمون میگذره عادیه نمیگه باز همو ببینیم؟ اون ...

اهان پس فک میکنی بخاطر اینه که پول صورتحساب رو ندادی و حالا میخوای بهش باج بدی که کار اشتباهیه😁 ببین اون داره فکر میکنه البته اگه مشکل خانوادگی پیش نیومده باشه براش. داره فک میکنه و حالا یا پسندیده یا نه و دنبال جواب میگرده ولی در هرصورت امیدوارم زودتر یه ازدواج خوب داشته باشی و بهترین ها برات اتفاق بیفته

اهان پس فک میکنی بخاطر اینه که پول صورتحساب رو ندادی و حالا میخوای بهش باج بدی که کار اشتباهیه😁 ببی ...

نه باج نیست، کلا قوانین دیت رو بلد نیستم تا حالا اینجوری پیش نیومد واسم که برم بیرون با کسی به این منظور، منم فکر میکردم لازم نیس دختر پرداخت کنه ولی یه جا خوندم باید حداقل تعارف زد خیلیا جاج میکنن

مثلا هر از گاهی پیام میده یا من پیام میدم (یعنی نشد روز کامل به هم پیام ندیم) ولی در حد صبح بخیر یا دایرکت پست فرستادنه همین. دلم میخواد از بلاتکلیفی در بیام

ممنونم از دعای خوبت ان‌شاءالله

نه باج نیست، کلا قوانین دیت رو بلد نیستم تا حالا اینجوری پیش نیومد واسم که برم بیرون با کسی به این م ...

ببین من پیج روانشناسای درست حسابی رو میخونم میگن باید پسر حساب کنه چون مرد باید احساس فراهم کنندگیش تامین بشه اگه اینطور نباشه پس خیلی مرد نیست