2777
2789
عنوان

دیسک گردن

174 بازدید | 10 پست

سلام دوستان

الان یک ماه دیسک گردن دارم زده به دست راستم و انگشت اشارم و روی دستم سِر شده و گز گز میکنه😭😭😭با هیچ‌نوع مسکنی آروم نمیشم😭😭چکار کنم؟ لطفا راهنماییم کنین🌺

من یک طرف بدنم کاملا سر شده بود،ورزش های گردن رو انجام میدی؟گردنبند طبی میبندی؟اگر نه اول این دوکار رو بکن،و حتما دکتر برو تا گردنبند طبی برات بنویسه فک کنم باید ام ار ای بدی

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
من یک طرف بدنم کاملا سر شده بود،ورزش های گردن رو انجام میدی؟گردنبند طبی میبندی؟اگر نه اول این دوکار ...

سلام ممنونم بابت پاسخ

هر دوکار رو دارم انجام میدم.فیزیوتراپی هفته ای دو روز میرم.آروم و قرار ندارم از درد😭چند وقت طول کشید خوب شدین ؟🌺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام ممنونم بابت پاسخ هر دوکار رو دارم انجام میدم.فیزیوتراپی هفته ای دو روز میرم.آروم و قرار ندارم ...

خواهش میکنم،تقریبا یک ماه،شما چند وقته اینجوری شدی؟

منم همینجوری بودم،یه شب فکر کردم دارم فلج میشم دیگه،انقدر گریه کردم ولی نگران نباش چیزی نیست

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
خواهش میکنم،تقریبا یک ماه،شما چند وقته اینجوری شدی؟ منم همینجوری بودم،یه شب فکر کردم دارم فلج میشم ...

دقیقا یک ماهه گلم😔

ای جانم خدا رو شکر خوب شدین شکر

خدا کنه منم زودی خوب بشم از زندگی افتادم

دارو هم اثر نداره هیچ مدلش😔

دقیقا یک ماهه گلم😔 ای جانم خدا رو شکر خوب شدین شکر خدا کنه منم زودی خوب بشم از زندگی افتادم دارو ...

من وقتی رفتم دکتر گفت یکمم عصبیه

الانم دستمو نمیتونم زیاد بالا نگه دارم،موقع ظرف شستن اذیت میشم،شیشه پاک کردن اصلا نمیتونم،نوشتن خیلی سخته برام،با دستت حرکات چرخشی نکن،و صبور باش،استراحت بکن،نگرانم نباش،این استرس خیلی خیلی بدترش میکنه،امیدوارم زود خوب شی،با فیزیوتراپی خیلی بهتر میشه

من وقتی رفتم دکتر گفت یکمم عصبیه الانم دستمو نمیتونم زیاد بالا نگه دارم،موقع ظرف شستن اذیت میشم،شیش ...

ممنونم از وقتی که گزاشتین خانومی🌺الهی همه ی دردهاتون خوب خوب بشه و همیشه سلامت باشین کنار عزیزانتون

چشم حتما 

توکل به خدا🌺😊داروی خاصی براتون ننوشتن؟ برای اعصابتون

ممنونم از وقتی که گزاشتین خانومی🌺الهی همه ی دردهاتون خوب خوب بشه و همیشه سلامت باشین کنار عزیزانتون ...

ممنونم عزیزم،همچنین 

اینارو نوشت برام یه امپول ویتامین دی، سه بسته قرص جوشان داد روش نوشته بود کلسم فورت و یه بسته قرص پرگابالین۵۰

من نمیدونم پرگابالین رو بدون نسخه میدن یا نه ولی لطفا بدون تجویز دکتر نگیرید،خطرناکه

ممنونم عزیزم،همچنین  اینارو نوشت برام یه امپول ویتامین دی، سه بسته قرص جوشان داد روش نوشته بو ...

خواهش میکنم گلم🌺

گاباپنتین صد دوتا باهم میخورم

ان شاالله خوب خوب بشیم😊

کنار داروهاتون روزی یدونه قرص ویتامین ب یک سیصد و شب یدونه منیزیوم + ب ۶ حتما مصرف کنین.عالیه عزیزم

خواهش میکنم گلم🌺 گاباپنتین صد دوتا باهم میخورم ان شاالله خوب خوب بشیم😊 کنار داروهاتون روزی یدون ...

ممنونم عزیزم،ولی من داروهامو قطع کردم دیگه،با این که هنوز درد گردن رو دارم اما اون گز گز و سری از بین رفته،امیدوارم شما هم زودتر مشکلت حل شه❤