2777
2789
عنوان

تیپ پسرونه

151 بازدید | 13 پست

اقا من عاشق تیپ پسرونم

بعد امروز رفتم داخل ی مغازه پسرونه ک لباس زمستونی بخرم واسه خودم 

ع ی کاپشن پسرونه خوشم اومد بش میگن خلبانی

گفتم سایز کوچیکترشو دارین گف اره ولی باید خود پسری ک میخای براش بخری بیاد پرو

گفتم اقا واس خودم میخام تعجب کرد بنده خدا😂

عجیبه ینی! 😕

بوین حالا دست ب یک دادن جوون سی یک نادن چندی آسونه😍🩷🌱

نه منم عاشق اونام

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو کپپپپ منی در صورتی ک‌من عاشق کارای مسرونم از کل دختر بودن فقط لاک  زدنو دوس دارم   ولی خو خانوادم اجازشو نمیدن بهم به زور لباسایی ک دوسشون ندارم تنم میکنن

بنام خدایی ک انگار قاتل پدرشم حتی اگه بعضی حرفا باعث مرگ‌کسی بشه بازم اسمشو میذاری آزادی بیان؟ آینده قراره خوب بشه:) منم یه دوره ای به خودکشی فکر میکردم ولی الان میگم زندگی اونقدرام بد نیست ♡  دوس دارم تو زندگی بعدیم یه سنگ باشم .... ۷ تا گل و میلیون ها پروانه ...؛) 
ببخشید اسی سلیقه ی توعه ولی بنظرم تو باید اون استایل دخترونتو حفظ کنی بنظرن خیلی تاثیر داره روحیه تو ...

ن دخترونم حفظ کردم درکنارش😂🥲

تو کپپپپ منی در صورتی ک‌من عاشق کارای مسرونم از کل دختر بودن فقط لاک  زدنو دوس دارم   ولی ...

داداشم هرچی واسه خودش میگیره واسه منم میگیره میگه ب لباسای من دیگه کاری نداشته باش🤣

داداشم هرچی واسه خودش میگیره واسه منم میگیره میگه ب لباسای من دیگه کاری نداشته باش🤣

خوش ب حالت من داداشم ندارم

بنام خدایی ک انگار قاتل پدرشم حتی اگه بعضی حرفا باعث مرگ‌کسی بشه بازم اسمشو میذاری آزادی بیان؟ آینده قراره خوب بشه:) منم یه دوره ای به خودکشی فکر میکردم ولی الان میگم زندگی اونقدرام بد نیست ♡  دوس دارم تو زندگی بعدیم یه سنگ باشم .... ۷ تا گل و میلیون ها پروانه ...؛)