2777
2789
عنوان

رلم...

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 66 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعداز۴سالللللللل  خیلیه بعدازاین همه مدت  توبهش چی گفتی؟

من دیگع بعد ۴ سال تازع رفتع بودم با این تو رابطع جدید وقتی اومدگفتم خیلی دیر اومدی من با کسیم اولش فک میکرد دروغ میگم تا اسکرین دادم باور کردو رفت

میدانستم زهر است،و چشیدم 🙃
من دیگع بعد ۴ سال تازع رفتع بودم با این تو رابطع جدید وقتی اومدگفتم خیلی دیر اومدی من با کسیم اولش ف ...

عجبا اگ میدونسی اینجوریه کاش همونوقبول کرده بودی 

نمیدونم چرا هنوز شمارموحذف نکرده بنظرت چزا؟

عجبا اگ میدونسی اینجوریه کاش همونوقبول کرده بودی  نمیدونم چرا هنوز شمارموحذف نکرده بنظرت چزا؟

نع هیچ وقت اونو قبول نمیکردم چون ۴ سال ب سختی واسم گذاشت باوجود این یکی تونستم اونو فراموش کنم کاش من کع ۴ سال تو رابطع نرفتع بودم بازم نمیرفتم 

اره دقیقا حتی نزد بلاکم کنه تعجب کردم

من خودم اسرار کردم داخل واتساب و روبیکا بلاکم کرد خودمم داخل اینستا بلاکش کردم ی برنامه ایرانیم بود کع اونجا آشنا شدیم اونم آنفالوش نکردم ولی برنامه رو پاک کردم دیشبم بهش گفتم از پیامک بلاکم کن نکرد گفت فردا حرف میزنیم کع امروزم من پیام ندادم

من خودم اسرار کردم داخل واتساب و روبیکا بلاکم کرد خودمم داخل اینستا بلاکش کردم ی برنامه ایرانیم بود ...

اهان 

من نگفتم بلاکم کن چون میدونسم نمیکنه 

بهم گف دوستت دارم ولی دیگ نمیخام باهات باشم توبهترین داداشموازم گرفتی